Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Kniebeschermers


 • TR2 Kniebeschermers - Navy - kopen vanaf € 28,95! Snelle levering

  TR2 Kniebeschermers -...

  Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de voorraad! De TR2 kniebeschermer, verkrijgbaar in de kleur navy, is de meest gebruikte kniebeschermers van topvoleyball(st)ers. Rondom bescherming door 1,3 cm dikke Rubatex schuim. De Teflon laag op de voorzijde verlengt de levensduur aanzienlijk. Alle materialen zijn “Made in USA”. De open achterzijde vermindert irritatie in de knieholte. De kwaliteitsmaterialen zijn licht rekbaar en vormvast. De kniebeschermers zijn in de machine te wassen. De maat bepaalt u door de omtrek te meten vanaf de knieschijf naar de knieholte en weer terug naar de knieschijf. Het aantal cm's staat achter de maat. RUIM 35% KORTING OP DIT ARTIKEL, NU SLECHTS € 29,50 Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 46.00 € 29.50
 • TR2 Kniebeschermers - Royal - kopen vanaf € 28,95! Snelle levering

  TR2 Kniebeschermers -...

  Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de voorraad! De TR2 kniebeschermer, verkrijgbaar in de kleur royal, is de meest gebruikte kniebeschermers van topvoleyball(st)ers. Rondom bescherming door 1,3 cm dikke Rubatex schuim. De Teflon laag op de voorzijde verlengt de levensduur aanzienlijk. Alle materialen zijn “Made in USA”. De open achterzijde vermindert irritatie in de knieholte. De kwaliteitsmaterialen zijn licht rekbaar en vormvast. De kniebeschermers zijn in de machine te wassen. De maat bepaalt u door de omtrek te meten vanaf de knieschijf naar de knieholte en weer terug naar de knieschijf. Het aantal cm's staat achter de maat. RUIM 35% KORTING OP DIT ARTIKEL, NU SLECHTS € 29,50 Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 46.00 € 29.50
 • TR2 Kniebeschermers - Wit - kopen vanaf € 28,95! Snelle levering

  TR2 Kniebeschermers - Wit...

  Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de voorraad! De TR2 kniebeschermer, verkrijgbaar in de kleur wit, is de meest gebruikte kniebeschermers van topvoleyball(st)ers. Rondom bescherming door 1,3 cm dikke Rubatex schuim. De Teflon laag op de voorzijde verlengt de levensduur aanzienlijk. Alle materialen zijn “Made in USA”. De open achterzijde vermindert irritatie in de knieholte. De kwaliteitsmaterialen zijn licht rekbaar en vormvast. De kniebeschermers zijn in de machine te wassen. De maat bepaalt u door de omtrek te meten vanaf de knieschijf naar de knieholte en weer terug naar de knieschijf. Het aantal cm's staat achter de maat. RUIM 35% KORTING OP DIT ARTIKEL, NU SLECHTS € 29,50 Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 46.00 € 29.50
 • TR2 Kniebeschermers - Zwart - kopen vanaf € 28,95! Snelle levering

  TR2 Kniebeschermers -...

  Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de voorraad! De TR2 kniebeschermer, verkrijgbaar in de kleur zwart, is de meest gebruikte kniebeschermers van topvoleyball(st)ers. Rondom bescherming door 1,3 cm dikke Rubatex schuim. De Teflon laag op de voorzijde verlengt de levensduur aanzienlijk. Alle materialen zijn “Made in USA”. De open achterzijde vermindert irritatie in de knieholte. De kwaliteitsmaterialen zijn licht rekbaar en vormvast. De kniebeschermers zijn in de machine te wassen. De maat bepaalt u door de omtrek te meten vanaf de knieschijf naar de knieholte en weer terug naar de knieschijf. Het aantal cm's staat achter de maat. RUIM 35% KORTING OP DIT ARTIKEL, NU SLECHTS € 29,50 Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 46.00 € 29.50
 • Trace 42000 Kniebeschermers

  Trace 42000 Kniebeschermers

  De Trace 42000 kniebeschermers zijn de nummer één keuze van Europese internationale volleybalteams. Lycra-stof biedt ultiem comfort Het is geïmpregneerd met gepatenteerde tefloncoating om de duurzaamheid te vergroten bij het glijden op de meeste sportzaalvloeren. Niet aanbevolen voor synthetische vloeren. 1/2 "Foam Padding biedt bescherming en uitzonderlijk lange slijtage Gepatenteerd "Keyhole" -ontwerp aan de zijkanten voor superieure flexibiliteit Ingebouwde vleugels voor optimale kniebescherming. Op zwaar werk berekende ingekapselde elastische achterriemen Houd het kussen stevig op zijn plaats. Verkrijgbaar in de kleuren navy en zwart. Verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Levertijd 3 à 5 werkdagen.
  € 32.95
 • Trace 44000 Kniebeschermers

  Trace 44000 Kniebeschermers

  Handbal kniebeschermers Trace 44000 1/2 "dik schuim biedt bescherming van de hoogste kwaliteit Verlengde zijvleugels bieden extra bescherming Open achterkant vermindert knellen achter de knie Nylon / spandex past comfortabel rond de achterkant van het been zonder de bewegingsvrijheid te beperken Verkrijgbaar in de kleuren navy en zwart. Verkrijgbaar in de maten S t/m L. Levertijd 3 à 5 werkdagen.
  € 34.95

31


AANBIEDINGEN!