Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Mitre


 • Mitre Voetbal Broekje Ciera

  Mitre Voetbal Broekje Ciera

  MItre Ciera Short Gemaakt van polyester.   Levertijd 5 tot 10 werkdagen.      
  € 16.95
 • Mitre Voetbal Broekje Defense

  Mitre Voetbal Broekje...

  Mitre Defense Short Gemaakt van duurzaam polyester speciaal ontwikkelt voor keepers.   De getoonde prijs € 14.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.  
  € 14.95
 • Mitre Voetbal Broekje Metric

  Mitre Voetbal Broekje...

  Mitre Metric Short Klassiek, simpel broekje gemaakt van polyester met een reflecterend Mitre logo.   De getoonde prijs € 11.50 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen. De kleur Navy in de maat SY is tijdelijk niet leverbaar.    
  € 11.50
 • Mitre Voetbal Broekje Prism

  Mitre Voetbal Broekje Prism

  Mitre Prism Short Gemaakt van polyester met een reflecterend Mitre logo. De mesh ventilatie laat het shirt ademen en houd het lichaam koel.   De getoonde prijs € 14.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.    
  € 14.95
 • Mitre Voetbal Shirt Angular

  Mitre Voetbal Shirt Angular

  Mitre Angular Jersey Intermediate niveau shirt met moderne styling voor de serieuze voetballer. Gemaakt van polyester met een reflecterend Mitre logo. De mesh ventilatie laat het shirt ademen en houd het lichaam koel.   De getoonde prijs € 21.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.      
  € 21.95
 • Mitre Voetbal Shirt Command

  Mitre Voetbal Shirt Command

  Mitre Command Jersey Gemaakt van duurzaam polyester speciaal ontwikkelt voor keepers, met beschermende elleboog vulling.   De getoonde prijs € 28.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.      
  € 28.95
 • Mitre Voetbal Shirt Defense

  Mitre Voetbal Shirt Defense

  Mitre Defense Jersey Gemaakt van duurzaam polyester speciaal gemaakt voor keepers. De ademde voering houdt het lichaam koel en comfortabel en de elleboog vulling beschermt tijdens lage duiken.   De getoonde prijs € 24.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.  
  € 24.95
 • Mitre Voetbal Shirt Frequency

  Mitre Voetbal Shirt...

  Mitre Frequency Jersey Intermediate niveau shirt geschikt voor de amateur speler. Gemaakt van polyester met een reflecterend Mitre logo. De mesh ventilatie laat het shirt ademen en houdt het lichaam koel.   De getoonde prijs € 20.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.    
  € 20.95
 • Mitre Voetbal Shirt Invader

  Mitre Voetbal Shirt Invader

  Mitre Invader Jersey Gemaakt van polyester met een reflecterend Mitre logo. Zeer geschikt voor het korte spel.   De getoonde prijs € 21.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.  
  € 21.95
 • Mitre Voetbal Shirt Motion

  Mitre Voetbal Shirt Motion

  Mitre Motion Jersey Klassiek shirt geschikt voor elke teamspeler. De mesh ventilatie laat het shirt ademen en houdt het lichaam koel.   De getoonde prijs € 18.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.  
  € 18.95
 • Mitre Voetbal Shirt Pressure

  Mitre Voetbal Shirt...

  Mitre Pressure Jersey Professional Shirt voor de hoogste preformance, gemaakt van polyester die het lichaam koel houd.   De getoonde prijs € 29.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.  
  € 29.95
 • Mitre Voetbal Shirt Temper

  Mitre Voetbal Shirt Temper

  Mitre Temper Jersey Gemaakt van polyester met een reflecterend Mitre logo. De mesh ventilatie laat het shirt ademen en houd het lichaam koel.   De getoonde prijs € 18.95 is voor de junior maten. Voor de grotere maten betaalt u via de productoptie 'Maat' een meerprijs. Levertijd 5 tot 10 werkdagen.    
  € 18.95

303


AANBIEDINGEN!