Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Derbystar


 • Derbystar Diamond Voetbal

  Derbystar Diamond Voetbal

  Derbystar Diamond is een hoogwaardige trainingsbal. -Ook zeer goed te gebruiken als wedstrijdbal. -Kleur: wit/blauw -Verkrijgbaar in maat 5 Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 56.50
 • Derbystar Voetbal Brillant

  Derbystar Voetbal Brillant

  De Derbystar Brillant voetbal is een kwalitatief zeer sterke en bovendien zeer professionele wedstrijdbal uitgevoerd in het traditionele wit. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig High Tech PU-materiaal en brengt uitstekende en stabiele vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar. Daarnaast is de bal PVC-vrij. De speeleigenschappen van de bal blijven goed behouden bij lagere temperaturen. Ook is de bal extreem waterafstotend en prima te gebruiken onder alle weers- en veldomstandigheden. De bal die ultiem geschikt is voor wedstrijden op hoog niveau is PFI en FIFA goedgekeurd. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 69.00
 • Derbystar Voetbal Brillant Dames

  Derbystar Voetbal...

  Derbystar voetbal brillant Dames. -Officiële wedstrijdbal voor vrouwen. -Zeer stabiele vluchteigenschappen. Gemaakt van High Tech PU. Extreem waterafstotend. -FIFA approved. -Kleur wit/roze Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 79.50 € 65.00
 • Derbystar Voetbal Brillant Eredivisie

  Derbystar Voetbal...

  Derbystar Brillant Eredivisie voetbal seizoen 2014/2015. De eredivisiebal!!- De officiële wedstrijdbal van de Eredivisie! Super stabiele vluchteigenschappen. • HighTech PU. • Waterafstotend. • FIFA approved. Kleur: wit Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 79.50
 • Derbystar Voetbal Champions Cup

  Derbystar Voetbal...

  Derbystar Voetbal Champions Cup. De Derbystar Champions Cup is een trainingsbal. De Champions Cup is GFI approved. De bal is goed te gebruiken onder alle weersomstandigheden. Alle Derbystar ballen zijn gemaakt van PU en zijn PVC vrij. PU ballen behouden ook bij lagere temperaturen hun speeleigenschappen. Verkrijgbaar in de kleuren wit en wit/zwart/zilver. Verkrijgbaar in de maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 32.50
 • Derbystar Voetbal Classic Ladies Roze

  Derbystar Voetbal Classic...

  Derbystar Voetbal Classic Ladies Roze. PU-materiaal, 420 gram. Kleur: wit/roze. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 25.95
 • Derbystar Voetbal Classic Light

  Derbystar Voetbal Classic...

  De Derbystar Classic Light is de meest verkochte bal. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar. De kwaliteit die deze ballen met zich meebrengt is ongekend. De Derbystar Classic is zeer duurzaam en kent daarnaast veel comfort. De speeleigenschappen blijven ook behouden bij lagere temperaturen. De bal heeft een gewicht van 360 gram en is daardoor net iets lichter dan de traditionele Classic. Geschikt voor de C en D Junioren. Kleur: Wit/blauw Verkrijgbaar in maat 5 Optie 1: 2 vlaks Optie 2: 3 vlaks Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 25.95
 • Derbystar Voetbal Classic Super Light

  Derbystar Voetbal Classic...

  De Derbystar Classic Super Light is de meest verkochte bal. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig PU-materiaal en brengt uitstekende vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar. De kwaliteit die deze ballen met zich meebrengt is ongekend. De Derbystar Classic is zeer duurzaam en kent daarnaast veel comfort. De speeleigenschappen blijven ook behouden bij lagere temperaturen. De bal heeft een gewicht van 290 gram en is daardoor net iets lichter dan de traditionele Classic. Geschikt voor de E en F Junioren. Kleur: wit/rood Optie 1: 1 vlaks Optie 2: 2 vlaks Optie 3: 3 vlaks Verkrijgbaar in maat 5 Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 25.95
 • Derbystar Voetbal Classic TT

  Derbystar Voetbal Classic...

  Derbystar Classic. De Derbystar Voetbal Classic is een zeer hoogwaardige trainingsbal. Verkrijgbaar in de kleuren wit en wit/goud. Verkrijgbaar in maat 5.   Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 25.95
 • Derbystar Voetbal Prof 2

  Derbystar Voetbal Prof 2

  Derbystar Voetbal Prof 2. Wedstrijd-/trainingsbal. Kleur: zwart/goud/wit. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 39.50
 • Derbystar Voetbal Solitar

  Derbystar Voetbal Solitar

  De Derbystar Voetbal Solitär is kwalitatief zeer sterkte wedstrijdbal. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig PU materiaal. Kleur: wit. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 52.00

309