Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Trainingspakken


 • Kooga Trainingtop Vortex II Junior

  Kooga Trainingtop Vortex...

  Kooga Trainingtop Vortex II Junior De ultieme training top Gemaakt voor rigoreuze training Winddicht en water afstotend Verkrijgbaar in verschillende kleuren Materiaal: 100% Polyester Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de voorraad! Levertijd 3 tot 6 werkdagen.    
  € 32.95
 • Lotto Coach jas LT043

  Lotto Coach jas LT043

  Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de voorraad!   Lotto Coach jas Winddichte en water afstotende coach jas gemaakt van lichtgewicht materiaal.   Levertijd 5 tot 10 werkdagen.  
  € 17.95
 • Mitre Compressiebroekje Neutron

  Mitre Compressiebroekje...

  Mitre Compressiebroekje Neutron Compressiebroekje om de performance te verbeteren en de snelheid te herstellen. Sterk poly-elastaan voor betere circulatie en mesh ventilatie om het lichaam koel en comfortabel te houden. Past perfect bij het bijpassende Neutron compressieshirt.   Levertijd 5 tot 10 werkdagen.
  € 21.95
 • Mitre Compressieshirt Neutron

  Mitre Compressieshirt...

  Mitre Compressieshirt Neutron Compressieshirt om de performance te verbeteren en de snelheid te herstellen. Sterk poly-elastaan voor betere circulatie en mesh ventilatie om het lichaam koel en comfortabel te houden. Past perfect bij het bijpassende Neutron compressiebroekje.   Levertijd 5 tot 10 werkdagen.
  € 25.95

292


AANBIEDINGEN!