Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

UHLSPORT


 • Keepershandschoenen Uhlsport Eliminator Soft SF Junior - blue

  Keepershandschoenen...

  Keepershandschoenen Uhlsport Eliminator Soft SF Junior - blue – HANDPALM: Greepvast SOFT latex schuim – BOVENZIJDE: latex – PASVORM: Normaal en uniek Eliminator-DESIGN met DESIGN-print – SUPPORTFRAME-element binnenin voor geavanceerde vangmogelijkheden – SCHOCKZONE DESIGN-element – Comfortabele PU handschoen met kleine gaatjes bij de vingers voor extra luchtdoorlatendheid – Latex wikkelriem rondom met naamveld en opening met V-inkeping.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.  
  € 44.95 € 34.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Absolutegrip HN

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Absolutegrip HN – HANDPALM: Gepatenteerde Absolutgrip met speciale toevoegingen in licht blauw – BOVENZIJDE: Speciale 3D-reliëf en dempende SCHOKZONE op de rug voor optimale stompondersteuning – PASVORM: HN half negative. De naden zijn naar binnen gestikt voor een soepel en comfortabel contact met de bal – Eliminator-DESIGN in blauwtinten met licht blauw foam en contrastdetails – Beste grip eigenschappen onder alle weersomstandigheden voor het maken van uitstekende reddingen – Comfortabele PU HANDSCHOEN voor optimaal draagcomfort – Volledige bandage – Lange latex wikkelriem rondom met naamveld.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 79.95 € 67.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Aquasoft RF

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Aquasoft RF HANDPALM: Gepatenteerd AQUASOFT met speciale toevoegingen in pacifisch blauw BOVENZIJDE: Hoog greepvast latex PASVORM: Roll Finger, voor meer comfort en een groter vangoppervlak Kleine latex inzetstukken garanderen een perfecte grip rondom en de voorgevormde vingers een uitstekend balcontact op de vingertoppen. De handschoen zelf: Functioneel, waterafstotend materiaal De beste gripeigenschappen onder natte weersomstandigheden voor uitstekende vangprestaties SCHOCKZONE-element gemaakt van greepvast EVA met een hoge dichtheid voor demping en slijtvastheid. Materiaal: 72% latex, 15% polyester, 8% PU, 5% nylon.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 69.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Handbett Soft

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Handbett Soft Met een high-grip soft latex handpalm, een normale snit en een latex rug. De body van deze Uhlsport handschoen is een ademende stof die voor maximaal comfort zorgt. De speciale Handbett ergnomisch gevormde latex laag aan de binnenzijde is uitgevoerd met anti-slip eigenschappen ter stabilisatie van de vingers en met een speciale demping. De polsfixatie bestaat uit een volledige bandage en een EVA wrap around strap met een naamveld. Kleur Wit-Marine-Fluo Groen, maten 6 t/m 11, inclusief halve maten. Materiaal 56%, 28% polyester, 7% Nylon, 5% PU, 4% EVA.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Soft RF Comp

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Soft RF Comp - Soft foamlaag, voor goede grip onder alle weersomstandigheden - Roll Finger, gerolde vinger voor meer comfort en draagoppervlakte. De ideale handschoen om te gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden. - de handschoen is opgebouwd uit comfortabel textiel.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 39.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Supersoft Bionik

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Eliminator Supersoft Bionik – HANDPALM: uhlsport‘s exclusieve SUPERSOFTPLUS schuim – BOVENZIJDE: Latex – TECHNIEK: Classic, normale platte vinger voor groot vangoppervlak – PASVORM: Normaal + Uniek Eliminator-DESIGN + SCHOCKZONE voor extra demping en slijtvastheid aan de randen van de hand – BIONIKFRAME: uhlsport‘s lichtgewicht en efficiënt ondersteuningselement voor de beste prestatie binnenin – Ademend textiel voor geavanceerd comfort – Geweven riempje voor het eenvoudig aantrekken van de handschoenen – Volledige bandage en latex wikkelriem rondom met naamveld MATERIAAL: Latex: 47% Polyester: 30% PA: 14% Nylon: 5% PU: 4%   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.  
  € 69.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Ergonomic Soft Advanced

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Ergonomic Soft Advanced PALM: gepatenteerde Soft latex Foam in oranje BACKHAND: embossed latex SNIT: Klassieke snit geeft een maximale catching area GLOVE BODY: Elastisch textiel voor een betere draagcomfort. Materiaal: 26% Latex, 24% polyester, 21% PU, 20% EVA, 9% Nylon   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.  
  € 24.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Ergonomic Starter Graphit

  Uhlsport...

  De Uhlsport Keepershandschoenen Ergonomic Starter Graphit is uitgevoerd in de kleuren groen, zwart en wit en is een van de instapmodellen van de keepershandschoenen collectie van Uhlsport. Deze goedkope keepershandschoen van Uhlsport heeft een klassieke pasvorm en de bovenkant bestaat uit hoogwaardig EVA. De handpalm is voorzien van Starter Graphit Latex. De afsluiting is een opening met inkeping en een kort riem met klittenband.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Fangmachine Aquasoft HN Windbreaker

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Fangmachine Aquasoft HN Windbreaker Top wedstrijdhandschoen van Uhlsport met Aquasoft foam voor geweldige grip tijdens natte weersomstandigheden en als je de handschoenen nat maakt. Negatieve naden voor een beter balgevoel. Schockzone element voor meer controle en demping bij het stompen van de bal. Het windbreaker-membraam dat gebruikt is in de handschoen zorgt dat je handen warm blijven als het koud is en hard waait. Elastische polsbandage met lange strap.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 79.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Fangmachine Soft HN

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Fangmachine Soft HN De handschoenen zijn gemaakt met Uhlsports klassieke Soft latex. Dit zorgt voor een goede grip en goede schokabsorptie. De handschoen is gemaakt met een semi negative cut, welke zorgt voor het beste comfort in alle facetten van het spel. Gemaakt met de naden aan de binnenzijde zit de handschoen strakker rondom de vingers. De cut zorgt ook voor een groter contactmoment tussen de latex en de bal, waardoor deze handschoen van de bovenste plank is wat betreft balbehandeling. De achterzijde van de handschoen is gemaakt van het duurzame EVA materiaal. Ook is de revolutionaire Shockzone technologie geïmplementeerd. Het resultaat is een perfecte bescherming wanneer je de bal weg moet boksen. Met een EVA strap sluiting. Dit kan worden afgesteld om een strakke, persoonlijke pasvorm te creëren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 29.95
 • Uhlsport Keepershandschoenen Fangmachine Starter Soft

  Uhlsport...

  Uhlsport Keepershandschoenen Fangmachine Starter Soft – HANDPALM: Greepvast starter ZACHT latexschuim – BOVENZIJDE: Duurzaam, greepvast EVA – PASVORM: Normaal, uniek – FANGMASCHINE-DESIGN in een frisse kleurstelling – Comfortabele PU handschoen met kleine gaatjes bij de vingers voor goede ventilatie – SLUITING met EVA-riempje, naamveld en opening met V-inkeping.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 14.95

311
Meer ...