Voetbal


 • Bagbase Athleisure Holdall Sporttas

  Bagbase Athleisure...

  Grote sporttas van het merk Bagbase. De holdall sporttas heeft een verwijderbare, verstelbare schouderband met wattering. Naast een schoenenvak, is er ook een apart vak voor natte spullen en een binnenvak voor waardevolle spullen. Daarnaast heeft de tas zijvakken met rits en een mesh buitenzak. Aan de onderkant zitten beschermende voetjes en de handgreep is gepolsterd. De tas is daarnaast zeer geschikt om te bedrukken met bv een clublogo. De voorzak heeft een bedrukbaar gebied van 28x13cm. De achterzak heeft een bedrukbaar gebied van 17x15cm.
  € 24.95
 • Balpomp Nike

  Balpomp Nike

  Balpomp Nike van compact design met bevestigde slang voor eenvoudig vervoer. Efficiënte pomp drukt lucht samen voor snelle vulling. Inclusief: 1 naald. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.  
  € 16.95
 • Derbystar Diamond II Voetbal

  Derbystar Diamond II Voetbal

  De Derbystar Diamond II voetbal is een hoogwaardige wedstrijdbal met ongeëvenaarde vluchteigenschappen. De handgestikte bal is voorzien van 3D-diamond structuur: glanzend, high-tec Prof PU-microfiber in premium kwaliteit. Daarnaast zorgen helderwitte panelen voor zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht. De Derbystar Diamond II heeft het keurmerk FIFA Quality Pro, waarmee de bal aan alle kwaliteitseisen voldoet voor het hoogste internationale niveau. De Diamond II is de opvolger van de Diamond voetbal. Verkrijgbaar in maat 5 Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 72.95
 • Derbystar Voetbal AG TT Super Light

  Derbystar Voetbal AG TT...

  Deze Derbystar Classic AG Super Light voetbal is een ideale wedstrijd- en trainingsbal voor de jeugd. De bal is extra slijtvast, speciaal ontwikkeld voor voetballen op kunstgras. De bal is er in maat 3 (280-300 gram) voor Onder 7 en maat 4 (290-310 gram) en maat 5 (290-310 gram) voor Onder 8 t/m 10. De bal is vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal, dat aanvoelt als leer, maar niet de nadelen heeft van leer. Op het volledige materiaaloppervlak zit een 3D-diamondstructuur, wat zorgt voor uitstekende, stabiele vluchteigenschappen. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 36.95
 • Derbystar Voetbal Adaptaball TT

  Derbystar Voetbal...

  De Adaptaball is een revolutionaire voetbal die de speler voortdurend uitdaagt en prikkelt. De bal is speciaal ontworpen om op kunstgras het gedrag na te bootsen van een voetbal op natuurgras. Deze uitdagende trainingsbal bevat een contragewichtje dat zorgt voor een lichte afwijking in het balgedrag. Voor de speler vraagt dit om optimale ontwikkeling van het aanpassingsvermogen en de balvaardigheid. De ASM Adaptaball is wetenschappelijk ontwikkeld en getest op de TU Delft. De bal is een uitstekend trainingsmiddel voor topsporters, jeugd en keepers, maar eigenlijk voor iedere voetballer die zich optimaal wil ontwikkelen. De bal is vervaardigd uit duurzaam, glanzend PU-materiaal van de hoogste kwaliteit. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 54.95
 • Derbystar Voetbal Brillant

  Derbystar Voetbal Brillant

  De Derbystar Brillant voetbal is een kwalitatief zeer sterke en bovendien zeer professionele wedstrijdbal uitgevoerd in het traditionele wit. De bal is vervaardigd uit hoogwaardig High Tech PU-materiaal en brengt uitstekende en stabiele vluchteigenschappen met zich mee. Hierdoor is de balbaan zeer voorspelbaar. Daarnaast is de bal PVC-vrij. De speeleigenschappen van de bal blijven goed behouden bij lagere temperaturen. Ook is de bal extreem waterafstotend en prima te gebruiken onder alle weers- en veldomstandigheden. De bal die ultiem geschikt is voor wedstrijden op hoog niveau is PFI en FIFA goedgekeurd. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 104.95
 • Derbystar Voetbal Brillant Dames

  Derbystar Voetbal...

  Derbystar voetbal brillant Dames. Officiële wedstrijdbal voor vrouwen. Zeer stabiele vluchteigenschappen. Gemaakt van High Tech PU. Extreem waterafstotend. FIFA approved. Maat 5 Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 104.95
 • Derbystar Voetbal Brillant Eredivisie 2023-2024

  Derbystar Voetbal...

  De Derbystar Eredivisie Brillant 2023/2024 is de officiële wedstrijd bal van de Eredivisie. Doordat de bal hand gestikt is, wordt de duurzame kwaliteit van de bal gegarandeerd. De bal heeft een glanzend hightech PU microfiber oppervlak in premium kwaliteit. Deze officiële wedstrijdbal is van professionele kwaliteit en heeft het FIFA Quality Pro keurmerk. De voetbal is vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal 3D diamond-structuur wat zorgt voor een fijne touch en stabiele vluchteigenschappen. Door het optimale waterafstotende vermogen is de bal ideaal te gebruiken tijdens alle weersomstandigheden. De bal is hand gestikt. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 124.95
 • Derbystar Voetbal Brillant Retro

  Derbystar Voetbal...

  Derbystar Voetbal Brillant Retro is een hand gestikte wedstrijdbal van professionele kwaliteit. Naast het zwart/witte retro design is de bal voorzien van 3D-diamantstructuur: glanzend, high-tech Prof PU-microfiber – met ongeëvenaarde vluchteigenschappen. Daarnaast zorgen helderwitte panelen voor zeer goede zichtbaarheid, vooral bij LED-licht. De Derbystar Brillant serie heeft het keurmerk FIFA Quality Pro, waarmee de ballen aan alle kwaliteitseisen voldoen voor het hoogste internationale niveau. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 104.95
 • Derbystar Voetbal Brillant Sneeuw

  Derbystar Voetbal...

  De Brillant Snow voetbal is een wedstrijdbal van professionele kwaliteit. De handgestikte sneeuwbal heeft een opvallend design en is daarmee in het bijzonder geschikt voor wedstrijden en trainingen in winterse omstandigheden. Derbystar sneeuwvoetbal Brilliant in de kleur oranje/blauw. De Derbystar Briljant serie heeft het keurmerk FIFA Quality Pro, waarmee de ballen aan alle kwaliteitseisen voldoen voor het hoogste internationale niveau. Verkrijgbaar in maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 104.95
 • Derbystar Voetbal Champions Cup

  Derbystar Voetbal...

  Derbystar Voetbal Champions Cup is een trainingsbal. De Champions Cup is GFI approved. De bal is goed te gebruiken onder alle weersomstandigheden. Alle Derbystar ballen zijn gemaakt van PU en zijn PVC vrij. PU ballen behouden ook bij lagere temperaturen hun speeleigenschappen. Verkrijgbaar in de kleuren wit en wit/zwart/zilver. Verkrijgbaar in de maat 5. Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 52.50
 • Derbystar Voetbal Classic Light

  Derbystar Voetbal Classic...

  Deze Derbystar Classic Light II voetbal is door het 360-380 grams gewicht een ideale wedstrijd- en trainingsvoetbal voor jeugd Onder 13 t/m Onder 15. De jeugdbal is vervaardigd uit duurzaam PU-materiaal, dat aanvoelt als leer, maar niet de nadelen heeft van leer. Op het volledige materiaaloppervlak van deze lichtgewicht Derbystar voetbal zit een 3D-diamondstructuur, wat zorgt voor uitstekende, stabiele vluchteigenschappen. De bal is verkrijgbaar in 1 vlaks en 3 vlaks om ballen van verschillende elftallen niet te verwisselen. Verkrijgbaar in maat 5 Optie 1: 1 vlaks Optie 2: 3 vlaks Levertijd 2 tot 4 werkdagen. 
  € 36.95

210
Meer ...

AANBIEDINGEN!