Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Creatine


 • Niet beschikbaar

  Creatine King capsules

  Creatine King capsules

  King Creatine - ultra bio-geconcentreerde creatine! van Scitec. * Hard rakende dosis van creatine hydrochloride! * Creatine met de grootste oplosbaarheid & biologische beschikbaarheid! * 59 x groter oplosbaarheid dan creatine monohydrate! * Met extra ingrediënten voor maximale benutting!   Creatine hydrochloride is de best bekende creatine vorm, het is een ultra bio-geconcentreerde creatine. Met elke vorm van creatine stabiliteit wat niet echt een thema is (omzetting naar creatine), maar de oplosbaarheid en daardoor de opname(benutting) wel! Indien er stoffen zijn die niet zijn opgelost, zullen ze niet in je bloedbaan raken. Creatine hydrochloride heeft een 59 keer groter oplosbaarheid dan creatine monohydrate (ca. 89 g tegenover 1,5 g per 100 ml vloeistof)! In actuele studies, bleken de werkelijke creatine bloedconcentraties die gevonden werden significant groter met creatine hydrochloride, de biologische beschikbaarheid is meer dan 60% groter dan die van creatine monohydrate.  In de categorieën van moleculaire stabiliteit, oplosbaarheid en opname in de bloedbaan, is dit bij creatine hydrochloride veel groter dan bij creatine monohydrate. Creatine zelf houdt geen water vast, creatine monohydrate houdt wel vocht vast dit veroorzaakt een vocht herverdeling en het lichaam worstelt en heeft moeite met de omgang van de overtollige hoeveelheden creatine monohydrate. Creatine hydrochloride, door de superieure biologische beschikbaarheid betekent het, dat de typische negatieve bijwerkingen van creatine monohydrate (diarree, het vasthouden van water / opgeblazen gevoel en krampen) zijn uitgesloten met King Creatine! Creatine in de bloedbaan te krijgen en in de "poorten" van de cellen zijn belangrijke stappen, maar voor een maximaal effect moet het in de cellen. Om die reden hebben we een insuline nabootser en versterkend alpha liponzuur toegevoegd.  Het essentiële aminozuur lysine verhoogt de totale anabole werking van onze formule!   Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement King Creatine van Scitec Nutrition: Hoeveelheid: voor volwassenen, neem 1-2 capsules als u minder dan 100 kg weegt, boven de 100 kg lichaamsgewicht neemt u 2-3 capsules. Gebruik: bij de laatste maaltijd voor de training en/of met je post workout maaltijd. Begin met een lagere dosering om het effect te bepalen. Supplement info, elk portie van 1 capsule bevat: Creatine Hydrochloride: 1000 mg  L-lysine: 100 mg  Alpha liponzuur: 25 mg  Ingrediënten: creatine hydrochloride, L-lysine HCL, alpha liponzuur, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, gelatine (capsules). Allergie info: Geproduceerd in een faciliteit, waar ook melk, soja, ei eiwit en pindas geproduceerd wordt. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 28.95 € 23.95
 • Niet beschikbaar

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate Scitec Creatine monohydraat is de bekendste vorm van alle creatine-soorten op de markt en is voor velen nog steeds de ultieme spieropbouwer! Creatine is een lichaamseigen stof en komt dus al in de spiercellen voor. Tijdens de training verbruikt men deze creatine en wanneer de depots leeg zijn is ook de kracht van de sporter verdwenen. Door SCITEC 100% CREATINE voor de training te gebruiken vult men de depots en kan men langer doorgaan met trainen en meer gewicht pakken! Door je grenzen te verleggen en zwaarder te trainen word de aanmaak van nieuwe spiermassa in werking gezet. Wel is het belangrijk het lichaam te voorzien van eiwitten/aminozuren om te zorgen dat het lichaam voldoende hersteld en nieuwe spiermassa aan kan maken. Zoek je naar meer kracht en uithoudingsvermogen voor de aanmaak van spiermassa dan is 100% CREATINE wat voor jou! Creatine is een stikstofhoudende organische zuur. Ongeveer 95% van de creatine in het lichaam zit in de spieren. Het helpt om energie te leveren aan alle cellen, voornamelijk spieren, door verhoging van de vorming van adenosine trifosfaat (ATP). 100% CREATINE bevat de meest bestudeerde Creatine vorm ooit. Creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram, is wetenschappelijk bewezen dat de prestaties van de korte termijn en hoge intensiteit van de training zoals krachttraining en interval cardio toenemen. Gebruiksaanwijzing: Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 3 gram Creatine! Deel je lichaamsgewicht in kg door 3. Dat is de totale hoeveelheid creatine in grammen je dagelijks moet nemen in de "oplaadfase" (eerste week van gebruik). Na die periode, neem je niet meer dan de helft van dat bedrag (van de "oplaadfase") voor het onderhoud. Gebruik op een lege maag, nadrukkelijk na de training, met eenvoudige koolhydraten. Gebruik 400 ml vloeistof per 5 gram creatine om een goede oplossing te krijgen. Neem niet meer dan 10 gram ineens, verspreid de dagelijkse dosis! Allergeen info: Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten, en gluten, pinda's worden verwerkt. Verpakking: 300 g - 60 porties Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 11.95
 • Niet beschikbaar

  Creatine Ultrapure Monohydrate 500g.

  Creatine Ultrapure...

  Creatine Scitec Sportvoeding Ultrapure Monohydrate 500g. Creatine is een natuurlijk voorkomende metaboliet in het rode spierweefsel. Creatine functioneert als een krachtig ergonomisch hulpmiddel en speelt een essentiële rol in de bekrachtiging van spierweefsel en verbetering van sportprestaties. Het helpt het opbouwen van de kracht in spieren, het verbeteren van uithoudingsvermogen en laat spieren minder snel 'moe' worden, dus verhoogd het uithoudingsvermogen. Creatine monohydraat verbetert uw spier prestaties tijdens hoge intensiteite activiteiten zoals krachttraining, hardlopen en alle vormen van fitness. Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit, hebben de zuiverste creatine beschikbaar, waardoor u de ultieme spier productie kunt ervaren. Gebruiksaanwijzing: Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 3 gram Creatine! Deel je lichaamsgewicht in (kg) door 3. Dat is de totale hoeveelheid creatine in grammen die je dagelijks moet nemen in de "oplaadfase" (eerste week van gebruik). Na die periode, neem dan niet meer dan de helft van het aantal, dit is bedoelt voor het onderhoud. Gebruik op een lege maag, vooral na de training, met eenvoudige koolhydraten. Gebruik 400 ml vloeistof per 5 gram creatine om een goede oplossing krijgen. Neem niet meer dan 10 gram ineens, verspreid de dagelijkse dosis! Gebruik dit product samen met voedsel als deel van een gezonde, uitgebalanceerde voeding, niet als een vervanging voor dergelijke. Allergeen informatie: Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, soja, ei-eiwitten, gluten en pinda's verwerkt worden! Verpakking: 500 g - 100 porties Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 19.95

275


AANBIEDINGEN!