Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Sportvoeding


 • BCAA 6400 Scitec Aminozuren

  BCAA 6400 Scitec Aminozuren

  BCAA 6400 Scitec Aminozuren

  BCAA 6400 aminozuren De aminozuren BCAA zijn essentieel, om 2 redenen - ons lichaam kan ze niet produceren - en omdat tijdens stress, zoals training of het ontbreken van een optimale voeding ze eerst worden gebruikt door de spieren. Leucine is een van de essentiële aminozuren die behoort tot de BCAA-groep. Geavanceerde wetenschappelijke resultaten bewijzen dat leucine een van de belangrijkste aminozuren is, omdat het rechtstreeks de skeletspier eiwitsynthese stimuleert - hoog leucine in het lichaam is een signaal voor de anabole staat. Leucine bevordert het herstel en beschermt spierweefsel bij uitsplitsing (anti-katabole werking). Leucine is nuttig gebleken, zelfs wanneer van het totale voedingspatroon de eiwitinname hoog is, en zelfs wanneer je het combineert met snel verteerbare eiwitshakes. BCAA's kunnen ook worden gebruikt door de spieren voor energie bij de uitoefening van een activiteit met een hoge intensiteit . Verkrijgbaar als 125 tabletten  Gebruiksaanwijzing: Neem 1-3 per dag 5 tabletten, voor en na de training. Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.   Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 12.95
 • BCAA Amino Magic Scitec

  BCAA Amino Magic Scitec

  BCAA Amino Magic Scitec

  BCAA AMINO MAGIC 10 COMPONENTEN AMINO COMPLEX! ESSENTIELE BCAA & SELECTIE AMINOZUREN! L-CARNITINE! MET BIOPERINE®! GEEN SUIKERS! SUPER INTRA-TRAINING!   Scitec AMINO MAGIC bevat de essentiële vertakte aminozuren (BCAA's), Glutamine, stikstofoxide (NO) precursor Arginine, Lysine, Ornithine, Taurine en de aminozuurderivaat L-Carnitine. De vertakte keten aminozuren (BCAA's) zijn een belangrijke groep van proteïnogenic aminozuren die goed zijn voor 35% van de essentiële aminozuren in de spier-eiwitten! Door onze aminozuuraanvulling herstelt beschadigd spierweefsel en maakt het de aanmaak van nieuwe spiermassa mogelijk! Bij intensieve work-outs zorgen juiste deze bouwstoffen voor voldoende kracht en meer spiergroei! Ongeveer 60% van het vrije aminozuur in het lichaam bestaat uit één van onze componenten; Glutamine, wat ook een zeer belangrijke rol speelt in de conditie tijdens intensieve atletische training. Arginine is de directe voorloper van stikstofoxide (NO) welke noodzakelijk is voor de synthese van creatine waardoor deze formule extreem geschikt is voor creatine-gebruikers!. Onze formule draagt bij aan alle metabolische vereisten van intens getraind spierweefsel! SPIEROPBOUW-SPIERHERSTEL-SPIERGROEI Beschrijving: Meng met 500 ml water en schud krachtig gedurende 30 seconden. Laat de drank even rusten zodat alle werkzame stoffen vrijkomen! Neem 1 dosering voor en/of  tijdens en/of na de training. Waarschuwing: Dit product bevat absorptie modifiers die van invloed kunnen uw medicijnen - uw arts te raadplegen voor gebruik! Info: Geproduceerd in een faciliteit die melk, soja en ei-eiwitten, en gluten, pinda's verwerkt! Smaak:  appel Verpakking: 500 g - 25 porties Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 34.95
 • Niet beschikbaar
  Caffeine 100 Capsules

  Caffeine 100 Capsules

  Caffeine 100 Capsules

  Caffeine capsules Scitec *Verhoogt alertheid & focus! *Verhoogt de prestatie & pijn tolerantie! *Vermindert spierpijn! *Laat een exacte doses Caffeïne toe! *Pure Caffeïne heeft een aanzienlijk prestatie verhogend effect - koffie niet! Het wordt zo langzaam aan bekend dat pure cafeïne de effecten levert die wij van koffie verwachten. Koffie heeft honderden chemicaliën is zich, sommige vernietigen zelfs het positieve effect van Cafeïne. Hoe dan ook als pure cafeïne in een optimale dosis wordt genomen, verhoogt het aanzienlijk het prestatie vermogen, dit is bewezen in diverse onderzoeken. Cafeïne stimuleert ook het centraal zenuwstelsel, verhoogt de alertheid, Mentale focus en stimuleert de vet verbranding. Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement Caffeine van Scitec Nutrition: Hoeveelheid: 1 capsule Gebruik: afhankelijk van je stimulatie grens, neem 1 tot 4 capsules (of een dosis van 4-5 mg/kg lichaamsgewicht) 30-60 minuten voor de training of andere activiteit die alertheid en focus vraagt. Let op!! Niet de aangegeven dosis overschrijden! Supplement info; elk portie van 1 capsule bevat: Cafeïne Anhydrous (watervrij): 100 mg Ingrediënten: cafeïne anhydrous, bindmiddel (dextrose) Verpakking: pot/100 capsules Smaak: n.v.t. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 7.95
 • Niet beschikbaar
  Calcium Magnesium tabletten

  Calcium Magnesium tabletten

  Calcium Magnesium tabletten

  Calcium Magnesium tabletten Een hoogwaardig calcium/magnesium supplement dat 500 mg calcium en 250 mg magnesium in een gebonden vorm voor optimale opname levert. Calcium: Het mineraal calcium (kalk) geeft stevigheid aan het skelet en gebit. Ook is calcium nodig voor het goed functioneren van de spieren en voor het geleiden van prikkels naar de zenuwen. Magnesium: is nodig voor de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder geeft magnesium stevigheid aan het skelet en is het nodig voor de opbouw van onder andere spieren. Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement Calcium-Magnesium van Scitec Nutrition: Hoeveelheid: 1 portie per dag. Gebruik: 1 portie (1 tablet) per dag, tijdens een maaltijd met een ruime hoeveelheid water. Supplement info: Calcium (als calcium carbonaat, oester schaal en calcium gluconaat)  500 mg Magnesium (als magnesiumoxide en magnesium gluconaat)  250 mg Ingrediënten: cellulose (plantaardige oorsprong), crosscarmellose (titanium dioxide voor de kleur), cellulosw coating, plantaardige magnesium stearaat, dit product bevat oester ingrediënten. De calcium in dit product lost binnen 60 minuten op conform Amerikaanse richtlijnen. Verpakking: pot/100 tabletten = 100 porties Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 9.95
 • Niet beschikbaar
  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate Scitec Creatine monohydraat is de bekendste vorm van alle creatine-soorten op de markt en is voor velen nog steeds de ultieme spieropbouwer! Creatine is een lichaamseigen stof en komt dus al in de spiercellen voor. Tijdens de training verbruikt men deze creatine en wanneer de depots leeg zijn is ook de kracht van de sporter verdwenen. Door SCITEC 100% CREATINE voor de training te gebruiken vult men de depots en kan men langer doorgaan met trainen en meer gewicht pakken! Door je grenzen te verleggen en zwaarder te trainen word de aanmaak van nieuwe spiermassa in werking gezet. Wel is het belangrijk het lichaam te voorzien van eiwitten/aminozuren om te zorgen dat het lichaam voldoende hersteld en nieuwe spiermassa aan kan maken. Zoek je naar meer kracht en uithoudingsvermogen voor de aanmaak van spiermassa dan is 100% CREATINE wat voor jou! Creatine is een stikstofhoudende organische zuur. Ongeveer 95% van de creatine in het lichaam zit in de spieren. Het helpt om energie te leveren aan alle cellen, voornamelijk spieren, door verhoging van de vorming van adenosine trifosfaat (ATP). 100% CREATINE bevat de meest bestudeerde Creatine vorm ooit. Creatine in een dagelijkse dosis van 3 gram, is wetenschappelijk bewezen dat de prestaties van de korte termijn en hoge intensiteit van de training zoals krachttraining en interval cardio toenemen. Gebruiksaanwijzing: Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van ten minste 3 gram Creatine! Deel je lichaamsgewicht in kg door 3. Dat is de totale hoeveelheid creatine in grammen je dagelijks moet nemen in de "oplaadfase" (eerste week van gebruik). Na die periode, neem je niet meer dan de helft van dat bedrag (van de "oplaadfase") voor het onderhoud. Gebruik op een lege maag, nadrukkelijk na de training, met eenvoudige koolhydraten. Gebruik 400 ml vloeistof per 5 gram creatine om een goede oplossing te krijgen. Neem niet meer dan 10 gram ineens, verspreid de dagelijkse dosis! Allergeen info: Geproduceerd in een fabriek waar ook melk, soja en ei-eiwitten, en gluten, pinda's worden verwerkt. Verpakking: 300 g - 60 porties Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 11.95
 • Niet beschikbaar
  Eiwitten 100% BEEF Concentrate

  Eiwitten 100% BEEF Concentrate

  Eiwitten 100% BEEF...

  Beef heeft legendarische status onder harde training , doelgericht atleten - veel mensen ervaren een betere winsten consumeren van dit vlees dan kip . Dus waarom geen rundvlees eiwitshakes als kwaliteit in poedervorm grondstof beschikbaar is? Onze 100 % RUNDVLEES concentraat is een complete , gehydrolyseerde rundvlees peptide eiwit vervaardigd uit vers rundvlees grondstof , een 100% natuurlijk product zonder hormonen gebruikt . Het is een enzymatisch gehydrolyseerd ( virtueel " voorverteerd " ) rundvlees eiwit , waardoor de vertering en absorptie snel zijn . Een compleet eiwit , zoals de onze , geeft het lichaam alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren het lichaam niet synthetiseren en wordt door de voeding ( bijvoorbeeld histidine , Isoleucine , Leucine , Lysine , Methionine , Fenylalanine geleverd , threonine , Tryptofaan , Valine ) . 100 % RUNDVLEES concentraat is een enorme alternatief voor eiwitten melk , vooral over controversiële soja-eiwitten ! Uiteraard voor veel mensen lactose-intolerantie of melk allergie kan een ernstig probleem zijn , terwijl vele anderen volgen zekere mate van paleo dieet , waarbij zuivelproducten uitgesloten en vlees eiwitbronnen worden begunstigd . ( Het rundvlees grondstof bevat geen lactose , maar dit product wordt geproduceerd in een faciliteit die lactose bevatten melkproducten verwerkt ! ) Ons rundvlees eiwit heeft geen toegevoegde Creatine ! Waarom uw Creatine gebruik en exacte dosering ( of het ontbreken daarvan ) binden aan een eiwit product ? Geen zin voor ons! Veel rundvlees eiwitproducten last hebben van slechte smaak ! Ons rundvlees eiwit smaakt heerlijk , probeer het zelf ! Voedingseiwitten zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren , die het lichaam nodig heeft voor groei en onderhoud weefsel. Daarom onze 100 % rund CONCENTRAAT bijdraagt ​​aan de groei en het onderhoud van spiermassa , en ook de instandhouding van normale botten * . * Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid ( EFSA ) en goedgekeurd door de Europese Commissie ( EC ) .   Binnenkort weer leverbaar!
  € 27.95
 • Niet beschikbaar
  Eiwitten 100% Hydrolyzed BEEF Isolate Peptides

  Eiwitten 100% Hydrolyzed BEEF Isolate Peptides

  Eiwitten 100% Hydrolyzed...

  Beef Eiwit heeft een legendarische status onder die-hard trainers, doelgericht op echte atleten - veel mensen ervaren een veel beter resultaat bij het consumeren van dit 'vlees' product dan kip . Dus waarom geen rundvlees eiwitshakes als kwaliteit in poedervorm  beschikbaar is? Onze 100 % HYDROLYZED BEEF ISOLEER PEPTIDES is een complete , gehydrolyseerd rundvlees peptide eiwit vervaardigd uit vers rundvlees grondstof , een 100% natuurlijk product zonder gebruik van hormonen . Het is een enzymatisch gehydrolyseerd ( virtueel " voorverteerd " ) rundvlees eiwit , waardoor de vertering en absorptie snel zijn . Een compleet eiwit , zoals de onze , geeft het lichaam alle noodzakelijke soorten aminozuren, waaronder de 9 aminozuren het lichaam niet synthetiseren en wordt door de voeding ( bijvoorbeeld histidine , Isoleucine , Leucine , Lysine , Methionine , Fenylalanine geleverd , threonine , Tryptofaan , Valine ) . 100 % HYDROLYZED BEEF ISOLEER PEPTIDES is een enorm goed alternatief voor melkeiwitten , vooral over controversiële soja-eiwitten ! Uiteraard voor veel mensen met lactose-intolerantie of melk allergie kan dit een ernstig probleem zijn , terwijl vele anderen een zekere mate van paleo dieet volgen , waarbij zuivelproducten uitgesloten zijn en vlees eiwitbronnen worden begunstigd . ( Het rundvlees grondstof bevat geen lactose , maar dit product wordt geproduceerd in een faciliteit die lactose bevatten melkproducten verwerkt ! ) 100 % HYDROLYZED BEEF ISOLEER PEPTIDES is dan 390 % meer geconcentreerd in eiwitten dan een uitstekende entrecote getrimd tot nul vet! Ons rundvlees eiwit heeft geen toegevoegde Creatine ! Waarom uw Creatine gebruik en exacte dosering ( of het ontbreken daarvan ) binden aan een eiwit product ? Veel rundvlees eiwitproducten last hebben van slechte smaak ! Ons rundvlees eiwit smaakt heerlijk , probeer het zelf ! Voedingseiwitten zijn de bron van stikstof en onmisbare aminozuren , die het lichaam nodig heeft voor groei en onderhoud weefsel. Daarom onze 100% HYDROLYZED RUNDVLEES ISOLEERT PEPTIDEN draagt ​​deze bij aan de groei en het onderhoud van spiermassa , en ook de instandhouding van normale botten * .   Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 32.95
 • Eiwitten Caseïne Proteine

  Eiwitten Caseïne Proteine

  Eiwitten Caseïne Proteine

  Caseïne Eiwitten proteine Complex - de beste absorberende kwaliteit melkeiwitten! * Met toegevoegde whey eiwitten om het aminozuren profiel te versterken en de dynamiek te verhogen! 100% Caseïne Eiwit Complex is een fusie van dominante micellar caseïne melkeiwitten. Het caseïne melkeiwit is een langzaam verterend type (in tegenstelling tot de snelle whey-eiwitten) dat voorziet in een langdurige afgifte van aminozuren aan de bloedbaan zelf tot 7 á 8 uur na de inname is mogelijk, dit maakt Caseïne ideaal voor wanneer er maaltijden zijn die te ver uit elkaar liggen om wat voor reden dan ook, of voor het slapen gaan. Als u gebruikt maakt van pre- en intra- workout voeding (eiwit of aminozuren), kan het de voorkeur hebben om Caseïne in te voegen als de belangrijkste bron van eiwitten na de training.  Langzamere opname maakt dat caseïne meer antikatabool is dan snelle eiwitten en het gebruik van de  aminozuursequentie van dit eiwit is efficiënter. Caseïne is hoog in de cruciale Brain Chain Aminozuren(BCAA's) en zeer hoog (hoger dan Whey) in L-Glutamine, een praktisch essentieel aminozuur dat zeer belangrijk is voor de spieropbouw. Micellar Caseïne Eiwit onderscheidt zich van andere Caseïne Eiwit want het is gedenatureerd (is zodanig verwerkt dat de schadelijke organismen zijn vernietigd, maar de warmtegevoelige aminozuren bioactieve genoemd, BCAA’s niet beschadigd) en het bestaat in deze natuurlijke vorm, dus wordt het beter verteerd en opgenomen door het lichaam. Geen wonder dat het de meest gewaardeerde slow release antikatabole eiwit is in de wereld. De spijsverteringsenzymen papaïne en bromelaïne; naast het helpen in de daadwerkelijke benutting van aminozuren uit eiwitten, kunnen ze ook helpen bij kleine problemen in het lichaam die het gevolg zijn van trainingstrauma, zodat het herstel en de prestaties verder worden verbeterd! Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement 100% Caseïne Eiwit Complex van Scitec Nutrition: Hoeveelheid: Mix 1-2 porties per dag met 300 ml vloeistof om een shake te maken. Gebruik: 100 % Caseïne Eiwit Complex is ideaal om de maaltijd te verrijken, als tussendoor ver verwijderd van een maaltijd of voor het slapen gaan. Als je pre- en intra- workout voedingssupplementen gebruikt (eiwit of aminozuren). Dan kan het beter zijn om Caseïne als de belangrijkste na het trainen(post- workout) eiwit te gebruiken. Supplement info, per portie van 30 gram (1 schep): Bedrag per portie / % dagelijkse hoeveelheid: Calorieën: 116 Calorieën uit vet: 14 Totaal vet: 1.6 g / 3% Verzadigd vet: 0.6 g / 3% Cholesterol: 24 mg / 8% Natrium: 19 mg / † Kalium: 60 mg / 3% Totaal koolhydraten: 2.5 g / 1% Suikers: 1 g Voedingsvezel: 0 g / 0% Eiwit: 23 g / 46% Digestive Enzyme Blend (papaïne, bromelaïne): 25 mg Amino Shuttle (L-glutamine, taurine): 1650 mg Het percentage van de dagelijkse waarden is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van je caloriebehoeften en lichaamsgewicht.. † aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld. Ingrediënten voor maracuja/witte chocolade: hoog kwalitatief melkeiwit complex (micellar caseïne en calcium caseïnaat), Amino Shuttle 2 (dextrose, L-glutamine, taurine), witte chocolade cacaopoeder, smaakstoffen (maracuja en witte chocolade), acesulfaam-K, sucralose, bromelaïne, papaïne. Ingrediënten voor belgische chocolade: hoog kwalitatief melkeiwit complex (micellar caseïne en calcium caseïnaat), Amino Shuttle 2 (dextrose, L-glutamine, taurine), cacaopoeder (10-12%), chocoladesmaak, acesulfaam-K, sucralose, bromelaïne, papaïne. Allergie info: Geproduceerd in een faciliteit, waar ook melk, soja, ei eiwit en pindas geproduceerd wordt. Waarschuwing: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanger van een gevarieerd en gebalanceerde voeding. Zoals met alle training en voedingsprogramma's, raadpleeg eerst uw huisarts. Buiten bereik van kinderen houden, na openen goed sluiten, niet blootstellen aan warmte en zonlicht (kan de zak beschadigen), droog en koel bewaren, de aangegeven dosering niet overschrijden. Smaken: belgische chocolade en maracuja witte chocolade (Let op! Belgische chocolade is enkel nog verkrijgbaar in 2350gram!) Inhoud: 920 gram = 30 porties Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 25.95
 • Niet beschikbaar
  Eiwitten Isolaat Whey 100%

  Eiwitten Isolaat Whey 100%

  Eiwitten Isolaat Whey 100%

  Whey Eiwitten Protein Isolaat is de meest pure vorm van whey eiwit. Geen vet en suikers toegevoegd. De hoogst opneembare vorm proteine op de markt!. bestaat uit aminozuren met de hoogste biologische waarde! extra snel spierherstel en meer spieropbouw! stimuleert de vetverbranding tijdens spierherstel! zuiver isolaat concentraat dus mixt perfect! heerlijke smaken, ook i.c.m. water!   Eiwitten bestaan uit aminozuren en deze aminozuren komen vrij onder werking van enzymen. Aminozuren zijn essentieel voor de spieropbouw. Wanneer men traint of een krachtsinspanning levert ontstaan er kleine spierscheurtjes. Dit voelt als spierpijn. Deze spierscheurtjes worden opgevuld door eiwitten. Een sporter die 3x of vaker per week traint kan voor maximaal spierherstel 2 maal zijn of haar lichaamsgewicht in gram eiwit per dag opnemen. Je kan dus zelf uitrekenen of jij voldoende (hoogwaardige; vlees/vis of whey) eiwitten binnenkrijgt. Hoe meer herstelmomenten d.m.v. eiwitinname hoe meer spiergroei! Wanneer men met lichtere gewichten en meer herhalingen traint(cardio) zal men door de eiwitiname vooral droger worden en meer spierdefinitie krijgen. Door het gebruik van 100% whey Isolate verkrijgt men de snelste vorm van spierherstel en een directe aanvoer van aminozuren met hoge biologische waarde! Beste moment van inname: Whey eiwitten worden gemiddeld binnen 1,5 uur na inname opgenomen door het lichaam. Dus je kunt het gebruiken direct voor of na het trainen, voor het slapen gaan, bij het opstaan. Verkrijgbaar in 700 gr., 2000 gr. en 4000 gr. verpakking Smaken: banaan, vanille en chocola. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 22.95
 • Niet beschikbaar
  Fatburner Revex

  Fatburner Revex

  Fatburner Revex

  Fatburner Scitec Revex-16 Scitec Adipokill, hoog gedoseerde “multi-vector” formule voor vetverbranding. Verbrandt hardnekkig vet! Geeft energie! Vermindert het hongergevoel! Helpt onderhuids vocht afdrijven! 108 capsules   Welke vetverbrander? Vetverbranders en producten om gewicht te verliezen zijn vaak gebonden aan bepaalde lichaamstypen. Dat wil zeggen; wat voor de één goed werkt, kan bij de ander minder goed aanslaan. SCITEC NUTRITION combineert met deze ADIPOKILL een aantal populaire vetverbrandende ingrediënten met als doel de vetverbranding op verschillende fronten tegelijk aan te pakken! Door de combinatie van werkzame stoffen is deze vetverbrander geschikt voor erg veel verschillende lichaamstypes en is dit momenteel onze beste verkochte fatburner! Aan Scitec ADIPOKILL is ook een unieke “transport-versneller” toegevoegd, deze zorgt ervoor dat de ingrediënten tijdig door het lichaam worden opgenomen en er dus tijdens het opnameproces niets verloren gaat.   Beste moment van inname: Eerste week: ’s ochtends en ’s avonds 1x capsule bij de maaltijd. Tweede week: ’s ochtends en ’s avonds 2x capsule bij de maaltijd. Derde week: ’s ochtends en ’s avonds 3x capsule bij de maaltijd, dit aanhouden tot het gewenste resultaat. (maximaal 3 maanden gebruiken daarna tenminste 2 weken niet gebruiken) Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 33.00
 • Fatburner Shredex

  Fatburner Shredex

  Fatburner Shredex

  FATBURNER SHREDEX Een vetverbrandingsformule bestaande uit 16 componenten voor gewicht- en lichaamsvet controle! Formule bestaat uit carnitine en caffeine SHREDEX is a synehprine-free stimulant to control your weight and body fat. It provides 16 ingredients including L-carnitine, Hydroxycitric Acid (HCA) from Garcinia cambogia extract, and Epigallocatechin gallate (EGCG) from Green Tea extract and it can contribute to the control of body weight, body fat and to reduce the sense of hunger. SHREDEX contains Chromium that contributes to normal macronutrient metabolism and to the maintenance of normal blood glucose levels. Zo gebruik je SHREDEX. Begin methet innemen van 1-2 capsules, 1-2 maal daags om te zien hoe je lichaam er op reageert.  You may increase the dose taking up to 3 capsules twice a day, one serving in the morning and another in the afternoon on an empty stomach. Shredex use must be cyclical: take for 12 weeks and rest 2 weeks. Avoid any other sources of stimulants while on!    Voedings informatie   Dosering: 3 capsules per serving Chromium 13.8 μg “Shredex” complex 2166 mg L-Carnitine L-Tartrate, L-Phenylalanine, L-Tyrosine, Caffeine Anhydrous, Groene Thee extract, Garcinia cambogia extract (60% HCA: Hydroxycitric Acid), Bitter Meloen extract, Taraxacum officinale extract, Citrus Fruit extract (Naringin), Hesperidin, Inositol, Quercetin Dihydrate, Resveratrol extract, Alpha Lipoic Acid, Bioperine® (Piper nigrum extract), Chromium Picolinate.  Caffeine (totaal) 220 mg Ingredienten: L-carnitine L-tartrate, capsule shell (bovine gelatin; colors: titanium dioxide, red iron oxide, allura red*), L-phenylalanine, L-tyrosine, caffeine anhydrous, Camellia sinensis leaf extract, Garcinia cambogia fruit extract (60% HCA: Hydroxycitric Acid), Momordica charantia fruit extract, Taraxacum officinale extract, citrus fruit extract (naringin), Hesperidin, Inositol, Quercetin Dihydrate, Polygonum cuspidatum root extract, Alpha Lipoic Acid, Bioperine® (Piper nigrum fruit extract), chromium picolinate. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 29.95
 • Fitness Handschoenen Fit Control

  Fitness Handschoenen Fit Control

  Fitness Handschoenen Fit...

  Tunturi Fitness Handschoenen Fit Control Zeer hoogwaardig rundlederen fitness handschoen. Dubbel gestikt, extra polsstrap voor stabiliteit. Elastisch nylon voor de perfecte pasvorm en goede ventilatie. Levertijd 2-3 werkdagen.
  € 13.95

14
Meer ...