Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Korfbalschoenen zaal


 • Korfbalschoenen Heren Kempa Wing - Navy-Wit-Geel

  Korfbalschoenen Heren...

  De korfbalschoen Kempa Wing is een lichtgewicht schoen met perfecte grip.   Ventilatiezone robuuste bovenkant met goede ventilatiezones EVA demping voor het beste comfort en optimale schokabsorbtie Lite KAGE anatomisch gegoten hielkap voor maximaal comfort Torsiehulp ter ondersteuning van de afwikkeling Michelin buitenzool voor de beste grip Kleur: Navy / Wit / Geel   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Rood-Zwart-Geel

  Korfbalschoenen Kempa...

  De Kempa Attack Contender Junior korfbalschoen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. De schoen is verder voorzien van de Heel-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. Specificaties: Kempa korfbalschoenen voor kinderen Rubberen buitenzool Heel-Kage systeem Torsion Supportsysteem Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: rood - zwart - geel   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 52.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack One Contender - Blauw-Wit

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbalschoen Kempa Attack One Contender is een schoen die je niet mag missen. Met deze indoorschoen scoor je altijd en maakt je tegenstander geen kans. Matrix technologie in de upper voor verkoeling en perfecte support Heelkage helpt om je voeten stabiel te houden Kinetic Power voor betere absorptie en terugveringseigenschappen Torsie Ondersteuning voor een ergonomisch rollende beweging Michelin Loopzool voor goede grip en duurzaamheid Kleur: Blauw/Wit   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 149.95
 • Korfbalschoenen Kempa Wing Junior - Wit-Blauw-Navy

  Korfbalschoenen Kempa...

  De Kempa Wing korfbalschoen voor kinderen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion Aid-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. Het Power Core materiaal in de tussenzool zorgt voor veel demping en comfort. De schoen is verder voorzien van de Lite-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. De Ventilation Zone is gemaakt van textiel en zorgt voor meer behendigheid en ventilatie. Specificaties: Kempa indoor-korfbalschoenen voor kinderen Michelin rubberen buitenzool Lite-Kage en Ventilation Zone Torsion Aid Supportsysteem Power Core demping Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: wit/blauw/navy   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Korfbalschoenen Kempa Wing Junior - Wit-Zwart-Roze

  Korfbalschoenen Kempa...

  De Kempa Wing korfbalschoen voor kinderen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion Aid-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. Het Power Core materiaal in de tussenzool zorgt voor veel demping en comfort. De schoen is verder voorzien van de Lite-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. De Ventilation Zone is gemaakt van textiel en zorgt voor meer behendigheid en ventilatie. Specificaties: Kempa indoor-korfbalschoenen voor kinderen Michelin rubberen buitenzool Lite-Kage en Ventilation Zone Torsion Aid Supportsysteem Power Core demping Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: wit/zwart/roze   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95

386


AANBIEDINGEN!