Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Korfbalschoenen zaal


 • Korfbalschoenen Heren Kempa Wing - Navy-Wit-Geel

  Korfbalschoenen Heren...

  De korfbalschoen Kempa Wing is een lichtgewicht schoen met perfecte grip.   Ventilatiezone robuuste bovenkant met goede ventilatiezones EVA demping voor het beste comfort en optimale schokabsorbtie Lite KAGE anatomisch gegoten hielkap voor maximaal comfort Torsiehulp ter ondersteuning van de afwikkeling Michelin buitenzool voor de beste grip Kleur: Navy / Wit / Geel   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Blauw-Wit

  Korfbalschoenen Kempa...

  De Kempa Attack Contender Junior korfbalschoen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. De schoen is verder voorzien van de Heel-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. Specificaties: Kempa zaalschoenen voor kinderen Rubberen buitenzool Heel-Kage systeem Torsion Supportsysteem Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: blauw/wit   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Rood-Zwart-Geel

  Korfbalschoenen Kempa...

  De Kempa Attack Contender Junior korfbalschoen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. De schoen is verder voorzien van de Heel-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. Specificaties: Kempa korfbalschoenen voor kinderen Rubberen buitenzool Heel-Kage systeem Torsion Supportsysteem Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: rood - zwart - geel   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 52.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Wit-Truquoise

  Korfbalschoenen Kempa...

  De Kempa Attack Contender Junior korfbalschoen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. De schoen is verder voorzien van de Heel-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. Specificaties: Kempa zaalschoenen voor kinderen Rubberen buitenzool Heel-Kage systeem Torsion Supportsysteem Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: Wit/Turquoise   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Midcut - Zwart

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbalschoenen Kempa Attack Midcut geeft je grip wanneer dat nodig is. Deze duurzame indoorschoen heeft een rubberen buitenzool die in samenwerking met Michelin is ontwikkeld, zodat jij altijd voldoende stabiliteit hebt. De tussenzool met Kinetic Power geeft je comfort door de uitstekende demping, terwijl het bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal je voldoende ventilatie biedt om de hele wedstrijd te kunnen blijven gaan. Kleur: Zwart Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 139.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack One Contender - Groen-Geel

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbal indoor schoen Kempa Attack One Contender is een schoen die je niet mag missen. Met deze indoorschoen scoor je altijd en maakt je tegenstander geen kans. Matrix technologie in de upper voor verkoeling en perfecte support Heelkage helpt om je voeten stabiel te houden Kinetic Power voor betere absorptie en terugveringseigenschappen Torsie Ondersteuning voor een ergonomisch rollende beweging Michelin Loopzool voor goede grip en duurzaamheid Kleur: Groen/Geel Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 149.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack One Women Contender - Wit-Blauw

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbal indoor schoen Kempa Attack One Women Contender is een schoen die je niet mag missen. Met deze indoorschoen scoor je altijd en maakt je tegenstander geen kans. Matrix technologie in de upper voor verkoeling en perfecte support Heelkage helpt om je voeten stabiel te houden Kinetic Power voor betere absorptie en terugveringseigenschappen Torsie Ondersteuning voor een ergonomisch rollende beweging Michelin Loopzool voor goede grip en duurzaamheid Kleur: Wit/Blauw Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 149.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Three Contender - Blauw-Wit

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbal indoor schoen Kempa Attack Three Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool. Ademend bovenwerk van lichtgewicht voor optimale ventilatie Interne hielcounter voor meer stabiliteit EVA demping voor aangenaam comfort Niet markerende buitenzool met veel grip Kleur: Blauw/Wit Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 79.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Three Contender - Groen-Geel

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbalschoen Kempa Attack Three Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool. Ademend bovenwerk van lichtgewicht voor optimale ventilatie Interne hielcounter voor meer stabiliteit EVA demping voor aangenaam comfort Niet markerende buitenzool met veel grip Kleur: Groen/Geel Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 79.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Three Contender - Oranje-Zwart

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbal indoor schoen Kempa Attack Three Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool. Ademend bovenwerk van lichtgewicht voor optimale ventilatie Interne hielcounter voor meer stabiliteit EVA demping voor aangenaam comfort Niet markerende buitenzool met veel grip Kleur: Oranje/Zwart Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 79.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Two Contender - Rood-Zwart

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbalschoen Kempa Attack Two Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool. Matrix mesh is een innovatief weefsel gemaakt van polyamide vezels wat zorgt voor goede ventilatie Kinetic Power gegoten EVA materiaal voor goede demping en rebound eigenschappen Michelin buitenzool voor verfijnde grip Kleur: Wit/Blauw Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95
 • Korfbalschoenen Kempa Attack Two Contender - Wit-Blauw

  Korfbalschoenen Kempa...

  De korfbalschoen Kempa Attack Two Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool. Matrix mesh is een innovatief weefsel gemaakt van polyamide vezels wat zorgt voor goede ventilatie Kinetic Power gegoten EVA materiaal voor goede demping en rebound eigenschappen Michelin buitenzool voor verfijnde grip Kleur: Wit/Blauw Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95

386
Meer ...

AANBIEDINGEN!