Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Korfbalschoenen veld


 • Korfbalschoenen Adidas Corner Blitz 7 MD M - Mid

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Corner Blitz 7 MD M - Mid Deze schoenen maken gebruik van een steun riem die je voet op slot zetten en voegt snelheid toe bij elke stap. De drie kwart cut zorgt voor een uitstekende stabiliteit voor spelers die meer ondersteuning willen. Mesh nylon combineert een licht gewicht en ademend vermogen. Synthetisch leer voor lichtgewicht en duurzaamheid. Voering is textiel. Inlay is EVA binnenzool voor comfort. Tussenzool is geïnjecteerd EVA voor langdurige lichtgewicht schokdemping. De buitenzool is van rubber voor duurzaamheid en comfort. GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP   Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maat!   Levertijd 3-5 werkdagen  
  € 89.95
 • Korfbalschoenen Adidas Freak MD - Zwart

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Freak MD! Mid cut model, voor zowel gras als kunstgras. Nieuw model 2017! Met name geschikt voor jongens en heren. Kleur: Zwart/Wit GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP.
  € 114.95
 • Korfbalschoenen Adidas Freak Spark MD23

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Freak Spark MD23!  Bounce-middenzool over de volledige lengte: elimineert afleidingen gedurende het hele spel en biedt comfort onder de voeten Vaste rubberen buitenzool: met agressief gevormd noppenpatroon voor ongeëvenaarde grip op meerdere speeloppervlakken SYNTHETISCHE UPPER_: biedt lichtgewicht comfort dat duurzaam genoeg is voor de sterkste spelers LET OP: Deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 114.95
 • Korfbalschoenen Adidas Lightning MD

  Korfbalschoenen Adidas...

  Korfbalschoenen Adidas Lightning MD! Hoog model, voor zowel gras als kunstgras. Nieuw model 2014-2015! Met name geschikt voor jongens en heren. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Enkel nog leverbaar in de getoonde maten! LET OP: Deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 109.00 € 95.00
 • Korfbalschoenen Alpha Menace Varsity 3 - Blauw-Wit

  Korfbalschoenen Alpha...

  Korfbalschoenen Alpha Menace Varsity 3 - Blauw-Wit. Bij bestellen bedraagt de Levertijd 5 -7 werkdagen. De Nike Alpha Menace Varsity 3 geeft je stabiliteit en kracht die je positioneert voor snelle bewegingen op het veld in elke richting.  Ondersteuningslagen: De 3e editie voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De stijve plaat met 12-noppenconfiguratie geeft je stabiliteit en tractie voor explosieve uitbarstingen, snelle sneden en plotselinge stops. Low-Profile Cushioning: De 3/4-lange wigvormige middenzool van foam dempt je pas voor langdurig comfort tijdens het oefenen of spelen. Treklipjes bij de tong en hiel 3/4 hoogte Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP.  
  € 149.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Huarache 7 Varsity Low Lax

  Korfbalschoenen Nike...

  Korfbalschoenen Nike Alpha Huarache 7 Varsity Low Lax! Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maat! Lichtgewichtte schoen, laag model. Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 139.00
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Rood

  Korfbalschoenen Nike...

  De korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur rood. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! -Verras de tegenstander met de Force Savage Shark, gemaakt voor duurzaamheid en stabiliteit op het veld. -De schoen is gemaakt van synthetisch leer en heeft een enkel lus. De enkelband biedt extra steun en stabiliteit zonder af te knellen. -De phylon midden zool is dikker bij de hiel en loopt dunner af naar de teen voor een prettige demping. -De rubberen buitenzool met 18 noppen, beweegt mee met de Nike® Fast Flex technologie voor een verbeterde natuurlijke manier van bewegen.   Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Royal

  Korfbalschoenen Nike...

  De korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur royal. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! -Verras de tegenstander met de Force Savage Shark, gemaakt voor duurzaamheid en stabiliteit op het veld. -De schoen is gemaakt van synthetisch leer en heeft een enkel lus. De enkelband biedt extra steun en stabiliteit zonder af te knellen. -De phylon midden zool is dikker bij de hiel en loopt dunner af naar de teen voor een prettige demping. -De rubberen buitenzool met 18 noppen, beweegt mee met de Nike® Fast Flex technologie voor een verbeterde natuurlijke manier van bewegen.   Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Wit

  Korfbalschoenen Nike...

  De korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur wit. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! -Verras de tegenstander met de Force Savage Shark, gemaakt voor duurzaamheid en stabiliteit op het veld. -De schoen is gemaakt van synthetisch leer en heeft een enkel lus. De enkelband biedt extra steun en stabiliteit zonder af te knellen. -De phylon midden zool is dikker bij de hiel en loopt dunner af naar de teen voor een prettige demping. -De rubberen buitenzool met 18 noppen, beweegt mee met de Nike® Fast Flex technologie voor een verbeterde natuurlijke manier van bewegen.   Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark - Zwart

  Korfbalschoenen Nike...

  De korfbalschoenen Nike Alpha Menace 3 Shark in de kleur zwart. Gemaakt van synthetisch leer dat lang meegaat en ondersteunt terwijl het je voeten comfortabel houdt. De 3e editie van deze schoen voegt nog een laag van insluiting en ondersteuning toe met vleugels aan de zijkanten die integreren met de veters voor een stevige pasvorm. De middenzool gemaakt van een zacht foam dempt je pas. De Nike Fastflex technologie met rubberen noppen zorgt voor flexibiliteit en tractie voor snelle uitbarstingen, snelle wendingen en plotselinge stops Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maten! Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! -Verras de tegenstander met de Force Savage Shark, gemaakt voor duurzaamheid en stabiliteit op het veld. -De schoen is gemaakt van synthetisch leer en heeft een enkel lus. De enkelband biedt extra steun en stabiliteit zonder af te knellen. -De phylon midden zool is dikker bij de hiel en loopt dunner af naar de teen voor een prettige demping. -De rubberen buitenzool met 18 noppen, beweegt mee met de Nike® Fast Flex technologie voor een verbeterde natuurlijke manier van bewegen.   Levertijd 3-5 werkdagen.
  € 129.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace Pro 2 Mid - Zwart

  Korfbalschoenen Nike...

  Korfbalschoenen Nike Alpha Menace Pro 2 Mid Let op! Enkel leverbaar in de getoonde maat! Synthetisch leer met een comfortabele kraag voor verbeterde comfort, pasvorm en duurzaamheid Phylon schuim zorgt voor lichtgewicht schokdemping. De molding bij de teen helpt weerstaan ​​slijtage. Band met een haak-en-lus sluiting beveiligt de pasvorm. Verkrijgbaar in de kleur zwart. Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP. Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 169.95
 • Korfbalschoenen Nike Alpha Menace Shark Royal Blauw

  Korfbalschoenen Nike...

  Korfbalschoenen Nike Alpha Menace Shark in de kleur royal blauw. Nieuw voor 2018! Let op! Dit is een uitlopend artikel. Enkel nog leverbaar in de maat 40.5. Bij bestellen bedraagt de Levertijd 5 -7 werkdagen. De Nike Alpha Menace Shark schoenen hebben een synthetische bovenkant voor duurzame ondersteuning. De agressieve rubberen zool geeft u de grip om direct op snelheid te komen of snel van richting te veranderen. Het Nike symbool verandert van kleur afhankelijk vanuit welke hoek je er naar kijkt. Van groenachtig tot een bruin/grijs. Uitsluitend geschikt voor dames en meisjes. Bij gebruik door heren vervalt UITDRUKKELIJK de garantie. LET OP: deze schoenen vallen klein! GARANTIE TOT 3 MAANDEN NA AANKOOP.  
  € 89.95

385
Meer ...