Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Handbalschoenen


 • Handbalschoenen Heren Kempa Wing - Navy-Wit-Geel

  Handbalschoenen Heren Kempa Wing - Navy-Wit-Geel

  Handbalschoenen Heren...

  De handbalschoen Kempa Wing is een lichtgewicht schoen met perfecte grip. Kenmerken en voordelen Ventilatiezone robuuste bovenkant met goede ventilatiezones EVA demping voor het beste comfort en optimale schokabsorbtie Lite KAGE anatomisch gegoten hielkap voor maximaal comfort Torsiehulp ter ondersteuning van de afwikkeling Michelin buitenzool voor de beste grip Kleur: Navy / Wit / Geel   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95
 • Handbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Blauw-Wit

  Handbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Blauw-Wit

  Handbalschoenen Kempa...

  De Kempa Attack Contender Junior handbalschoen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. De schoen is verder voorzien van de Heel-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. Specificaties: Kempa handbalschoenen voor kinderen Rubberen buitenzool Heel-Kage systeem Torsion Supportsysteem Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: blauw/wit   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Handbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Wit-Truquoise

  Handbalschoenen Kempa Attack Contender Junior - Wit-Truquoise

  Handbalschoenen Kempa...

  De Kempa Attack Contender Junior handbalschoen is een zeer goede en duurzame zaalschoen die veel grip biedt. Deze indoorschoenen zijn voorzien van een duurzame rubberen zool die gemaakt is in samenwerking met Michelin. Onder de zool zorgt het Torsion-supportsysteem voor de nodige ondersteuning en stabiliteit. De schoen is verder voorzien van de Heel-Kage constructie voor veel stabiliteit rond de hiel. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en biedt veel comfort. Specificaties: Kempa handbalschoenen voor kinderen Rubberen buitenzool Heel-Kage systeem Torsion Supportsysteem Bovenwerk van synthetisch materiaal en textiel Kleur: Wit/Turquoise   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Handbalschoenen Kempa Attack Midcut - Zwart

  Handbalschoenen Kempa Attack Midcut - Zwart

  Handbalschoenen Kempa...

  De handbalschoenen Kempa Attack Midcut geeft je grip wanneer dat nodig is. Deze duurzame indoorschoen heeft een rubberen buitenzool die in samenwerking met Michelin is ontwikkeld, zodat jij altijd voldoende stabiliteit hebt. De tussenzool met Kinetic Power geeft je comfort door de uitstekende demping, terwijl het bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal je voldoende ventilatie biedt om de hele wedstrijd te kunnen blijven gaan. Kleur: Zwart Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 139.95
 • Handbalschoenen Kempa Attack One Contender - Groen-Geel

  Handbalschoenen Kempa Attack One Contender - Groen-Geel

  Handbalschoenen Kempa...

  De handbalschoen Kempa Attack One Contender is een schoen die je niet mag missen. Met deze indoorschoen scoor je altijd en maakt je tegenstander geen kans. Matrix technologie in de upper voor verkoeling en perfecte support Heelkage helpt om je voeten stabiel te houden Kinetic Power voor betere absorptie en terugveringseigenschappen Torsie Ondersteuning voor een ergonomisch rollende beweging Michelin Loopzool voor goede grip en duurzaamheid Kleur: Groen/Geel   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 149.95
 • Handbalschoenen Kempa Attack Three Contender - Oranje-Zwart

  Handbalschoenen Kempa Attack Three Contender - Oranje-Zwart

  Handbalschoenen Kempa...

  De handbalschoen Kempa Attack Three Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool.   Ademend bovenwerk van lichtgewicht voor optimale ventilatie Interne hielcounter voor meer stabiliteit EVA demping voor aangenaam comfort Niet markerende buitenzool met veel grip Kleur: Oranje/Zwart Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 79.95
 • Handbalschoenen Kempa Attack Two Contender - Wit-Blauw

  Handbalschoenen Kempa Attack Two Contender - Wit-Blauw

  Handbalschoenen Kempa...

  De handbalschoen Kempa Attack Two Contender ziet er niet alleen snel uit, de schoen is ook snel! Fijne demping, sterke veters en een duurzame zool. Matrix mesh is een innovatief weefsel gemaakt van polyamide vezels wat zorgt voor goede ventilatie Kinetic Power gegoten EVA materiaal voor goede demping en rebound eigenschappen Michelin buitenzool voor verfijnde grip Kleur: Wit/Blauw Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95
 • Handbalschoenen Kempa Wing 2.0 Dames - Wit-Blauw

  Handbalschoenen Kempa Wing 2.0 Dames - Wit-Blauw

  Handbalschoenen Kempa...

  De handbalschoenen Kempa Wing 2.0 voor dames is de opvolger van een van de meest populaire schoenen van Kempa. Deze nieuwe versie is nu ook uitgerust met de speciale Michelin buitenzool, die garant staat voor uitmuntende grip en duurzaamheid. Met deze schoen weet jij zeker dat je de tegenstanders te snel af bent! Speciale pasvorm voor vrouwenvoeten PowerCore: lichte EVA demping met softpads voor betere absorptie, comfort en rebound eigenschappen Torsion Aid: ondersteunt de afwikkeling van de voet Lite Kage: anatomisch gevormde hiel voor maximale stabiliteit Ventilation Zone: Robuuste bovenlaag met ventilatie houdt je voeten droog Kleur: Lichtblauw / Roze Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 99.95
 • Handbalschoenen Kempa Wing 2.0 Junior - Blauw-Groen

  Handbalschoenen Kempa Wing 2.0 Junior - Blauw-Groen

  Handbalschoenen Kempa...

  De handbalschoen Kempa Wing 2.0 Junior is een lichtgewicht schoen met perfecte grip. Ventilatiezone robuuste bovenkant met goede ventilatiezones EVA demping voor het beste comfort en optimale schokabsorbtie Lite KAGE anatomisch gegoten hielkap voor maximaal comfort Torsiehulp ter ondersteuning van de afwikkeling Michelin buitenzool voor de beste grip Voorzien van klittenbandsluiting Kleur: Blauw / Groen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 49.95
 • Veters

  Veters

  Veters

  Nylon veters. 1.50 meter. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 1.95

333