Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Handbal Shorts


 • Kempa Core Handbalbroekje

  Kempa Core Handbalbroekje

  Kempa Core Handbalbroekje Sweatshort met zijdelingse zakjes Verstelbare, elastische tailleband met fluo gele koord Achterzak Grote Kempa CORE print Kempa CI label op achterzak Levertijd 3 tot 5 werkdagen.  
  € 24.95
 • Kempa Core Handbalbroekje Dames

  Kempa Core Handbalbroekje...

  Kempa Core Handbalbroekje Dames Vrouwenshortje Vrouwelijke snit Verstelbare, elastische tailleband met fluo gele koord Grote Kempa CORE print Kempa CI label achteraan   Getoonde prijs is voor de kleinere maten, voor de grote maten betaald u een meerprijs. Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 24.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Core 2.0 - Grijs

  Kempa Dames...

    Dit grijze handbalbroekje van Kempa voor dames, is niet alleen comfortabel, maar laat je ook wegdromen bij alles wat je doet. Aantrekkoord in de elastische tailleband Met binnenslip Kempa logo en K-label Gemaakt van 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 22.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Core 2.0 - Zwart-Grijs

  Kempa Dames...

    Dit handbalbroekje van Kempa voor dames, is niet alleen comfortabel, maar laat je ook wegdromen bij alles wat je doet. Aantrekkoord in de elastische tailleband Met binnenslip Kempa logo en K-label Gemaakt van 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 22.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Curve - Navy

  Kempa Dames...

  Het Kempa Curve dames handbal broekje in de kleur navy, is niet voorzien van een binnenbroek en heeft een aantrekkoord in de elastische tailleband. De naden zijn verwerkt met fluoriserende kleuren. Gemaakt van 100% polyester.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 16.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Curve - Zwart-Goud

  Kempa Dames...

  Het Kempa Curve dames handbal broekje in de kleur zwart-goud, is niet voorzien van een binnenbroek en heeft een aantrekkoord in de elastische tailleband. De naden zijn verwerkt met fluoriserende kleuren. Gemaakt van 100% polyester.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 16.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Curve - Zwart-Wit

  Kempa Dames...

  Het Kempa Curve dames handbal broekje in de kleur zwart-wit, is niet voorzien van een binnenbroek en heeft een aantrekkoord in de elastische tailleband. De naden zijn verwerkt met fluoriserende kleuren. Gemaakt van 100% polyester.   Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 16.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Emotion 2.0 - Antraciet-Blauw

  Kempa Dames...

  Het dames handbalbroekje Emotion 2.0 van Kempa in de kleur antraciet-blauw, heeft een moderne, vrouwelijke pasvorm en zijn aan de onderzijde voorzien van een contrasterend vlak. Met het handige trekkoord in de heupband kun je de korte broek precies op jouw maat instellen. Zonder binnenbroek Materiaal: 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 19.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Emotion 2.0 - Antraciet-Zwart

  Kempa Dames...

  Het dames handbalbroekje Emotion 2.0 van Kempa in de kleur antraciet-zwart, heeft een moderne, vrouwelijke pasvorm en zijn aan de onderzijde voorzien van een contrasterend vlak. Met het handige trekkoord in de heupband kun je de korte broek precies op jouw maat instellen. Zonder binnenbroek Materiaal: 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 19.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Emotion 2.0 - Dove Blue

  Kempa Dames...

  Het dames handbalbroekje Emotion 2.0 van Kempa in de kleur dove blue, heeft een moderne, vrouwelijke pasvorm en zijn aan de onderzijde voorzien van een contrasterend vlak. Met het handige trekkoord in de heupband kun je de korte broek precies op jouw maat instellen. Zonder binnenbroek Materiaal: 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 19.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Emotion 2.0 - Groen

  Kempa Dames...

  Het dames handbalbroekje Emotion 2.0 van Kempa in de kleur groen, heeft een moderne, vrouwelijke pasvorm en zijn aan de onderzijde voorzien van een contrasterend vlak. Met het handige trekkoord in de heupband kun je de korte broek precies op jouw maat instellen. Zonder binnenbroek Materiaal: 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 19.95
 • Kempa Dames Handbalbroekje Emotion 2.0 - Navy-Royal

  Kempa Dames...

  Het dames handbalbroekje Emotion 2.0 van Kempa in de kleur navy-royal, heeft een moderne, vrouwelijke pasvorm en zijn aan de onderzijde voorzien van een contrasterend vlak. Met het handige trekkoord in de heupband kun je de korte broek precies op jouw maat instellen. Zonder binnenbroek Materiaal: 100% polyester Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 19.95

313
Meer ...

AANBIEDINGEN!