Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Handbal Shirts


 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Blauw

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur blauw/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Groen

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur groen/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Rood

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur rood/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Royal

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur royal/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!  
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Roze

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur roze/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Wit

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur wit/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Core 2.0 - Zwart

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Core 2.0 van Kempa in de kleur zwart/grijs, is er eentje uit duizenden en door zijn originele design zeer herkenbaar. Ronde hals met fluorerende nekband CORE 2.0 print op de voorkant Kempa print op de achterzijde Gemaakt van 100% katoen Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 32.95 € 23.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Curve - Blauw

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Curve van Kempa in de kleur blauw, is gemaakt van een duurzame, scheurbestendige en ademende materiaal en helpt bij alle sportieve uitdagingen tijdens het spelen of tijdens de training. Het T-shirt Curve biedt voldoende bewegingsvrijheid en zorgt dankzij het sneldrogende functionele materiaal voor een comfortabele pasvorm.Het shirt is ademend en sneldrogend. Daarnaast is dit handbalshirt ook zeer goed te bedrukken en kan zo volledig worden gepersonaliseerd voor de club. Materiaal: 100% polyester. Pasvorm: Normaal. Levertijd 3 tot 5 werkdagen.
  € 19.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Curve - Geel

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Curve van Kempa in de kleur geel, is gemaakt van een duurzame, scheurbestendige en ademende materiaal en helpt bij alle sportieve uitdagingen tijdens het spelen of tijdens de training. Het T-shirt Curve biedt voldoende bewegingsvrijheid en zorgt dankzij het sneldrogende functionele materiaal voor een comfortabele pasvorm.Het shirt is ademend en sneldrogend. Daarnaast is dit handbalshirt ook zeer goed te bedrukken en kan zo volledig worden gepersonaliseerd voor de club. Materiaal: 100% polyester. Pasvorm: Normaal. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!
  € 19.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Curve - Groen

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Curve van Kempa in de kleur groen, is gemaakt van een duurzame, scheurbestendige en ademende materiaal en helpt bij alle sportieve uitdagingen tijdens het spelen of tijdens de training. Het T-shirt Curve biedt voldoende bewegingsvrijheid en zorgt dankzij het sneldrogende functionele materiaal voor een comfortabele pasvorm.Het shirt is ademend en sneldrogend. Daarnaast is dit handbalshirt ook zeer goed te bedrukken en kan zo volledig worden gepersonaliseerd voor de club. Materiaal: 100% polyester. Pasvorm: Normaal. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!  
  € 19.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Curve - Navy

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Curve van Kempa in de kleur navy, is gemaakt van een duurzame, scheurbestendige en ademende materiaal en helpt bij alle sportieve uitdagingen tijdens het spelen of tijdens de training. Het T-shirt Curve biedt voldoende bewegingsvrijheid en zorgt dankzij het sneldrogende functionele materiaal voor een comfortabele pasvorm.Het shirt is ademend en sneldrogend. Daarnaast is dit handbalshirt ook zeer goed te bedrukken en kan zo volledig worden gepersonaliseerd voor de club. Materiaal: 100% polyester. Pasvorm: Normaal. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!
  € 19.95 € 9.95
 • Kempa Dames Handbalshirt Curve - Oranje

  Kempa Dames Handbalshirt...

  Het dames handbalshirt Curve van Kempa in de kleur oranje, is gemaakt van een duurzame, scheurbestendige en ademende materiaal en helpt bij alle sportieve uitdagingen tijdens het spelen of tijdens de training. Het T-shirt Curve biedt voldoende bewegingsvrijheid en zorgt dankzij het sneldrogende functionele materiaal voor een comfortabele pasvorm.Het shirt is ademend en sneldrogend. Daarnaast is dit handbalshirt ook zeer goed te bedrukken en kan zo volledig worden gepersonaliseerd voor de club. Materiaal: 100% polyester. Pasvorm: Normaal. Levertijd 3 tot 5 werkdagen. Let op! Dit is een uitlopend artikel. Vraag alvorens te bestellen naar de actuele voorraad!
  € 19.95 € 9.95

314
Meer ...