Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Dartborden


 • Unicorn Eclipse PRO HD2 Dartbord

  Unicorn Eclipse PRO HD2...

  Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis. Het nieuwe Unciorn Eclipse Pro HD2 Dartbord, nu nog beter en geavanceerder! Met ingang van 2 juni 2016 is dit het officiële dartbord van de PDC. Het bord is op een aantal vlakken aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste generatie. Uiteraard is het bord in de basis gemaakt van de beste A kwaliteit Sisal. De tweede generatie van het HD dartbord heeft naadloze speelvlakken voor hogere wedstrijdgemiddelden! • Spider 2: De nieuwe radiale bedrading zorgt voor volledig vrije speelvlakken. • De super dunne Bullseye zorgt voor 2% meer speelvlak bij de 25 ring en maar liefst 14% meer speeloppervlak bij de Bullseye • De cijferring is zwart met witte HD cijfers. De cijfers kunnen teruggeklikt worden op de ring.  
  € 64.95
 • Winmau Blade 5 dartbord starter set kopen? Bestel snel en goedkoop.

  Winmau Blade 5 dartbord...

  Winmau Blade 5 dartbord inclusief set steeltip dartpijlen (let op, de getoonde set dartpijlen is een voorbeeld. Het uiterlijk kan verschillen met de geleverde set) Dit dartbord is voorzien van het zogenaamde Rota-Lock System dat we al kennen van het Blade 4 Dual Core Dartbord. De drie voetjes draai je eenvoudig achter in de daarvoor aangebrachte busjes in het bord en hiermee kan het bord strak op de muur gemonteerd worden. Zeker wanneer de achterwand iets schuin loopt of niet geheel vlak is aan de achterkant kan het bord geheel te lood gesteld worden. Door de voetjes in of uit te draaien kan het bord strak muur geklemd worden. Ook wanneer je het dartbord wilt draaien, kan dit nu veel eenvoudiger. Haal simpelweg de cijferring van het bord, draai het bord naar de gewenste positie, stel het bord weer strak op de muur en plaats de cijferring weer terug. Ideaal en geen risico meer op kromme spijkertjes achter in het bord.  
  € 69.95 € 59.95
 • Winmau Blade 5 Dual Core kopen? Bestel snel en voordelig.

  Winmau Blade 5 Dual Core...

  Voorraad product: vóór 16.00 uur besteld, volgende werkdag thuis. Het Winmau Blade 5 Dual Core dartbord is de verbeterde/professionelere versie van het Winmau Blade 4 Dual Core dartbord. Het dartbord beschikt over een extra onderlaag sisal waardoor de levensduur van het dartbord langer is dan de voorgaande Winmau Blade dartborden. De hoge dichtheid en kwaliteit van het sisal zorgt er ook voor dat het bord sneller hersteld na een intensieve pot darts. De nieuwe dunne bedrading op het Dual Core dartbord zorgt ervoor dat de scorevlakken groter zijn dan voorheen. De hoeken van de bedrading zijn teruggebracht van 90 graden naar 60 graden waardoor de pijlen makkelijker langs de ijzers de scorevlakken inglijden.  Naast de langere levensduur van dit dartbord heeft het bord ook een professioneel ophangsysteem waardoor het ophangen van een dartbord nog sneller en makkelijker wordt.
  € 79.95 € 66.95
 • Winmau Blade 5 kopen? Bestel snel en voordelig.

  Winmau Blade 5 kopen?...

  5.0 gemiddeld, gebasseerd op 1 beoordelingen
  Vandaag voor 18.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd! Winmau Blade 5 dartbord is de opvolger Winmau Blade 4. Dit is het wedstrijddartbord van Winmau voor de BDO en is daarmee de tegenhanger van de Unicorn Eclipse pro (HD2). Voorzien van het zogenaamde Rota Lock System. De drie voetjes draai je makkelijk in de daarvoor aangebrachte busjes in de achterkant van het dartbord en hiermee monteer je het bord strak op de muur. Hierdoor kun je het bord loodrecht op de achterwand stellen. Omdat er veel wordt gegooid op de triple 20 is het aan te raden het dartbord vaak te draaien om zo de levensduur te verlengen. Door dit rolsysteem hoef je het bord niet meer van de muur te halen. Je kunt de cijferring van het bord halen, het bord naar de gewenste positie draaien, het bord weer strak op de muur plaatsen en doe de cijferring weer terug. Deze manier van draaien geeft je veel vrijheid en soeplesse om het bord te verplaatsen in plaats van het gehele bord te moeten verwijderen en opnieuw op te hangen.   Productspecificaties: Type dartbord:  Sisal Afmeting: 45 x 45 x 5 cm (lxhxb) Afmeting inclusief verpakking: 45,7 x 45,5 x 4,8 cm (lxbxh) Verpakkingsinhoud: 1 dartbord met ophang systeem Merk: Winmau
  € 69.00 € 45.50
 • Winmau Champions Choice Dartbord

  Winmau Champions Choice...

  Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis. Winmau Champions Choice Dartbord! Trainingsbord van Winmau. De extra smalle triples en doubles zorgen voor optimaal trainingseffect!
  € 59.95 € 49.95
 • Winmau Diamond Dartbord

  Winmau Diamond Dartbord

  Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis. WINMAU DIAMOND Dartbord! Het LAAGST GEPRIJSDE dartbord in Nederland met rechte draad!! Dit dartbord is echt ZEER LAAG GEPRIJSD en is dan ook NERGENS GOEDKOPER. Nú slechts € 28,88 (excl. BTW)
  € 42.00 € 34.95
 • Winmau Elektronisch Dartbord Ton Machine

  Winmau Elektronisch...

  Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis. WINMAU Elektronisch Dartbord Ton Machine voor soft tip! Een echt GOEDKOOP elektronisch dartbord in Nederland! Over dit product: - 18 spellen, 159 verschillende variaties - inclusief 6 softip dartpijlen - 12 reserve softip punten - Voor maximaal 8 spelers - Automatisch scorescherm -  Heeft 3 x AA batterij nodig (niet inbegrepen) Nú slechts € 29,71 (excl. BTW)
  € 35.95
 • Winmau Pro SFB Dartbord

  Winmau Pro SFB Dartbord

  Winmau Pro SFB Trainingsbord.
  € 34.95

34