Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Dartborden

Winmau Blade 5 kopen, Unicorn Eclipse Pro, Unicorn Eclipse HD, Winmau Pro SFB, Winmau Champions Choice, Winmau Diamond, Enschede


 • Niet beschikbaar
  Dartbord Blade 5 Winmau? Bestel snel en voordelig.

  Dartbord Blade 5 Winmau? Bestel snel en voordelig.

  Dartbord Blade 5 Winmau?...

  5.0 gemiddeld, gebasseerd op 4 beoordelingen
  Dartbord Blade 5 van Winmau goedkoop kopen? Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Het dartbord Winmau Blade 5 is de opvolger van de Winmau Blade 4. Dit is het wedstrijddartbord van de BDO en is daarmee de tegenhanger van de Unicorn Eclipse pro (HD2). Voorzien van het zogenaamde Rota Lock System. De drie voetjes draai je makkelijk in de daarvoor aangebrachte busjes in de achterkant van het dartbord en hiermee monteer je het bord strak op de muur. Hierdoor kun je het bord loodrecht op de achterwand stellen. Omdat er veel wordt gegooid op de triple 20 is het aan te raden het dartbord vaak te draaien om zo de levensduur te verlengen. Door dit rolsysteem hoef je het bord niet meer van de muur te halen. Je kunt de cijferring van het bord halen, het bord naar de gewenste positie draaien, het bord weer strak op de muur plaatsen en doe de cijferring weer terug. Deze manier van draaien geeft je veel vrijheid en soeplesse om het bord te verplaatsen in plaats van het gehele bord te moeten verwijderen en opnieuw op te hangen. Tijdelijk uitverkocht! Binnenkort weer leverbaar! Type dartbord:  Sisal Afmeting: 45 x 45 x 5 cm (lxhxb) Afmeting inclusief verpakking: 45,7 x 45,5 x 4,8 cm (lxbxh) Verpakkingsinhoud: 1 dartbord met ophang systeem Merk: Winmau Gewicht: 5,1 kg Ook verkrijbaar als startersset. Dit kunt u aangeven in de opties. De Winmau Blade 5 startersset inclusief set steeltip dartpijlen (let op, de getoonde set dartpijlen is een voorbeeld. Het uiterlijk kan verschillen met de geleverde set)
  € 69.00 € 49.95
 • Niet beschikbaar
  Dartbord Pro SFB Winmau

  Dartbord Pro SFB Winmau

  Dartbord Pro SFB Winmau

  Winmau Pro SFB Trainingsbord.
  € 34.95
 • Dartbord Travelstand

  Dartbord Travelstand

  Dartbord Travelstand

  Het voordeel van de mobiele dartbord travelstand is dat je het dartbord niet meer aan de muur hoeft te bevestigen, waardoor je op alle locaties kunt darten. Deze travelstand is voorzien van rubberren doppen, zodat deze ook geschikt is voor een gladde ondergrond. Het dartbord wordt gemonteerd in combinatie met het draaibaar ophang systeem en kan daardoor gemakkelijk los gekoppeld worden van de dartbort travelstand. De hoogte is flexibel in te stellen en daardoor ook bruibaar voor de mindervalide dartspelers. Ook zorgt deze dartbord travelstand voor demping van het geluid. De travelstand wordt geleverd inclusief draaibaar dartbord ophang systeem, exclusief dartbord. Deze travelstand is te gebruiken in combinatie met ieder standaard dartbord. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 58.95
 • Niet beschikbaar
  Dartbord Unicorn Eclipse HD2 Pro

  Dartbord Unicorn Eclipse HD2 Pro

  Dartbord Unicorn Eclipse...

  Dartbord Unciorn Eclipse HD2 Pro, nu nog beter en geavanceerder! Met ingang van 2 juni 2016 is dit het officiële dartbord van de PDC. Het bord is op een aantal vlakken aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de eerste generatie. Uiteraard is het bord in de basis gemaakt van de beste A kwaliteit Sisal. De tweede generatie van het HD dartbord heeft naadloze speelvlakken voor hogere wedstrijdgemiddelden! • Spider 2: De nieuwe radiale bedrading zorgt voor volledig vrije speelvlakken. • De super dunne Bullseye zorgt voor 2% meer speelvlak bij de 25 ring en maar liefst 14% meer speeloppervlak bij de Bullseye • De cijferring is zwart met witte HD cijfers. De cijfers kunnen teruggeklikt worden op de ring. Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 79.95 € 62.95
 • Niet beschikbaar
  Dartbord Winmau Champions Choice

  Dartbord Winmau Champions Choice

  Dartbord Winmau Champions...

  Dartbord Champions Choice Winmau ! Nog slechts 1 voorraadig! Trainingsbord van Winmau. De extra smalle triples en doubles zorgen voor optimaal trainingseffect! Afmeting doos 45 cm x 45 cm x 5 cm Gewicht 5,1 kg Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 59.95 € 49.95
 • Niet beschikbaar
  Dartbord Winmau Diamond

  Dartbord Winmau Diamond

  Dartbord Winmau Diamond

  Dartbord Diamond Winmau Het LAAGST GEPRIJSDE dartbord in Nederland met rechte draad!! Dit dartbord is echt ZEER LAAG GEPRIJSD en is dan ook NERGENS GOEDKOPER. Nú slechts € 28,88 (excl. BTW) Afmeting 45 x 45 x 5 cm Gewicht 5,0 kg Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 42.00 € 34.95
 • Niet beschikbaar
  Unicorn Eclipse Pro Dartbord

  Unicorn Eclipse Pro Dartbord

  Unicorn Eclipse Pro Dartbord

  UNICORN ECLIPSE PRO Dartbord! Het GOEDKOOPSTE dartbord in Nederland met rechte draad!! Nu slechts € 41,28 excl. BTW. Hét officiële PDC wedstrijd dartbord! Wordt gebruikt bij alle grote toernooien en officiële wedstrijden. Voorraad product: vóór 15.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.  
  € 59.00 € 49.95
 • Niet beschikbaar
  Winmau Blade 5 Dual Core kopen? Bestel snel en voordelig.

  Winmau Blade 5 Dual Core kopen? Bestel snel en voordelig.

  Winmau Blade 5 Dual Core...

  Het Winmau Blade 5 Dual Core dartbord is de verbeterde/professionelere versie van het Winmau Blade 4 Dual Core dartbord. Het dartbord beschikt over een extra onderlaag sisal waardoor de levensduur van het dartbord langer is dan de voorgaande Winmau Blade dartborden. De hoge dichtheid en kwaliteit van het sisal zorgt er ook voor dat het bord sneller hersteld na een intensieve pot darts. De nieuwe dunne bedrading op het Dual Core dartbord zorgt ervoor dat de scorevlakken groter zijn dan voorheen. De hoeken van de bedrading zijn teruggebracht van 90 graden naar 60 graden waardoor de pijlen makkelijker langs de ijzers de scorevlakken inglijden.  Naast de langere levensduur van dit dartbord heeft het bord ook een professioneel ophangsysteem waardoor het ophangen van een dartbord nog sneller en makkelijker wordt. Voorraad product: vóór 16.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 79.95 € 66.95
 • Niet beschikbaar
  Winmau Ton Machine Elektronisch Dartbord

  Winmau Ton Machine Elektronisch Dartbord

  Winmau Ton Machine...

  Ton Machine elektronisch Dartbord voor soft tip! Een echte prijsknaller in Nederland! Over dit product: - 18 spellen, 159 verschillende variaties - inclusief 6 softip dartpijlen - 12 reserve softip punten - Voor maximaal 8 spelers - Automatisch scorescherm - Heeft 3 x AA batterij nodig (niet inbegrepen) Nú slechts € 29,71 (excl. BTW) Voorraad product: vóór 17.00 uur besteld, volgende werkdag thuis.
  € 35.95

34