Telefonisch Bereikbaar ma-vr 09:00-18:00   053 - 436 35 00 

Betaalmethoden

Ultimate Sports maakt voor haar betalingen gebruik van een PSP, genaamd Pay.nl, een zogenaamde Payment Service Provider. Andere bekende PSP's zijn Buckaroo, Ogone en Multisafepay.

Het voordeel voor u als klant is dat deze PSP alle betaalmogelijkheden biedt die er op de markt zijn, dus erg overzichtelijk. Bovendien is het erg veilig.
Het voordeel voor Ultimate Sports is dat alle betalingen via één gespecialiseerde partij lopen en er niet talloze afzonderlijke contracten dienen te worden afgesloten met verschillende instanties.

Klik hier voor meer informatie over Pay.nl www.pay.nl


Vooraf betalen
ultimatesports.nl biedt je de mogelijkheid om je bestelling vooraf te betalen met IDEAL. Dat betekent dat je het volledige bedrag of een deel daarvan betaalt voor ontvangst van je bestelling. Groot voordeel hiervan is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren. En natuurlijk storten we je geld direct terug als je later besluit één of meerdere artikelen terug te sturen.

IDEAL
Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden.

    Zo werkt het

  1. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank of ING Bank of nog een andere bank, dan kun je gebruik maken van iDEAL

  2. Je plaatst je bestelling in je winkelwagentje. Je kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL

  3. Je wordt doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving, waar je betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling

  4. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. ultimatesports.nl krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald

  5. Als je je e-mailadres opgeeft, ontvang je via e-mail een bevestiging van je bestelling

    Mocht je besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen en heb je de bestelling in zijn geheel vooruit betaald, dan storten wij binnen 14 dagen het desbetreffende bedrag (exclusief verzendkosten) automatisch terug.


Betalen aan de deur (REMBOURS)
Bij ultimatesports.nl is het ook mogelijk om te betalen bij aflevering aan de koerier van DPD. In dit geval ontvang je de bestelling als je aan de koerier van DPD hebt betaald. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.
LET OP: Er worden 2 pogingen gedaan door de vervoerder het pakket onder rembours bij u aan te bieden. Daarna kunt u nog gedurende 7 dagen het pakket afhalen op het afhaaldepot van de vervoerder.
Mocht het pakket vervolgens retour gaan naar Ultimate Sports, dan worden de door ons gemaakte kosten bij u in rekening gebracht.


Credit Card
Bij ultimatesports.nl kun je kiezen voor betaling met Credit Card. Visa, Mastercard, DinersCard en American Express worden geaccepteerd. Betalen met Credit Card heeft een aantal voordelen. Betalen gaat snel en eenvoudig en het bedrag staat direct bijgeschreven, waardoor wij de goederen nog dezelfde dag kunnen verzenden. Bovendien is de betaling minimaal 3 maanden gegarandeerd voor u als klant.
Voor deze betaalwijze berekenen wij een deel van de kosten, d.w.z. 2.5% door aan onze klanten.


Mister Cash
Bij ultimatesports.nl kun je kiezen voor betaling met Mister Cash. Dit speciaal voor onze Belgische klanten. Dit is vergelijkbaar met het IDEAL voor Nederlandse Klanten.


Sofort Banking Duitsland en Oostenrijk
Bij ultimatesports.nl kun je kiezen voor betaling via Sofort Banking in Duitsland en Oostenrijk.


Bankoverschrijving
Mocht je geen gebruik willen maken van bovengenoemde betalingsmogelijkheden dan kun je altijd nog kiezen voor betaling via Bankoverschrijving. Je krijgt dan een email met daarin de betalingsinstructies. Als je wilt betalen via een Bankoverschrijving dan dien je dit duidelijk aan te geven bij ‘Commentaren van de klant’ aan het eind van het bestelproces.